Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Najlepšie hnojivo pre uhorky a absolútne prírodné. Uhorky rodia už tretí rok až do neskorej jesene

Po tomto hnojení, o ktorom vám dnes poviem, budete mať skutočne veľa uhoriek. A to nie je preháňanie, hnojivo je 100% prírodné, uhorky sú do neho šialené, plodia ako bláznivé. Všetky zložky hnojiva sú absolútne prírodné, takže sa nemusíte báť, úroda bude maximálne „čistá“ a zdravá. Začneme s prípravou. V prvom rade musíme vylúhovať burinu […]
Menej ako 1 min. min.

Po tomto hnojení, o ktorom vám dnes poviem, budete mať skutočne veľa uhoriek. A to nie je preháňanie, hnojivo je 100% prírodné, uhorky sú do neho šialené, plodia ako bláznivé.

Všetky zložky hnojiva sú absolútne prírodné, takže sa nemusíte báť, úroda bude maximálne „čistá“ a zdravá.

Začneme s prípravou. V prvom rade musíme vylúhovať burinu s pridaním granulovaného konského, kravského alebo kuracieho hnoja a banánových šupiek.

Naberieme plné vedro buriny, pridáme granulovaný hnoj, asi 10 polievkových lyžíc, pridáme nasekané banánové šupky a zalejeme vodou.

Zatvoríme vekom a necháme na teplom mieste 5-7 dní, mali by ste dostať páchnuci nálev. To je znak, že výživové prvky dozreli a prešli do vody.

Banánová šupka dodá nálevu veľa cenného draslíka, ktorý je potrebný pre rast zelene. Infúzia bylín s hnojom bude obsahovať celú kopu živín, to je pochopiteľné.

Na hnojenie je potrebné rozriediť 1 liter výsledného nálevu do 10-litrového vedra s vodou a pridať 1 polievkovú lyžicu tekutej trichodermy, výsledkom čoho je najefektívnejšie prírodné hnojivo na uhorky, aké si môžete vyrobiť!

Ak nemáte nejaké ingrediencie, nebuďte naštvaní, urobte to bez nich a hnojenie prinesie uhorkám tiež veľké výhody.

Trichodermu pridávam, aby uhorky “neochoreli” a v pôde sa rozvinuli prospešné plesne, ktoré požierajú tie zlé a záhon sa tým stáva odolným.

Toto hnojenie je možné aplikovať raz za 10 dní a vedzte, že vaše uhorky ešte nikdy tak nerodili!

The post Najlepšie hnojivo pre uhorky a absolútne prírodné. Uhorky rodia už tretí rok až do neskorej jesene appeared first on Šikovník.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie