Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Najlepšie kryptomeny na investíciu v júli 2024

Na kryptotrhu sa nedávno objavilo niekoľko projektov, ktoré po preskúmaní ich roadmapy, tokenomiky a využiteľnosti majú značný investičný potenciál. Nechýbajú im ani inovatívne technológie, silná komunitná podpora a jasná vízia budúceho rozvoja. V tomto článku si predstavíme tri najperspektívnejšie projekty, ktoré by mohli v júli priniesť atraktívne výnosy. Ak chcete rozšíriť svoje investičné portfólio o […]
Menej ako 1 min. min.

Na kryptotrhu sa nedávno objavilo niekoľko projektov, ktoré po preskúmaní ich roadmapy, tokenomiky a využiteľnosti majú značný investičný potenciál. Nechýbajú im ani inovatívne technológie, silná komunitná podpora a jasná vízia budúceho rozvoja.

V tomto článku si predstavíme tri najperspektívnejšie projekty, ktoré by mohli v júli priniesť atraktívne výnosy. Ak chcete rozšíriť svoje investičné portfólio o nové sľubné kryptomeny, určite venujte pozornosť projektom PlayDoge, Base Dawgz a eTukTuk.

PlayDoge je spojenie nostalgického herného zážitku s modernou technológiou

Prvým z projektov, ktorý si predstavíme je PlayDoge

Od začiatku fundraisingu sa naň vyzbieralo viac než 5 miliónov dolárov a vďaka výraznej komunitnej podpore tento objem naďalej rýchlo rastie.

PlayDoge využíva najnovšie technológie a reflektuje aktuálne trendy na kryptotrhu. Ide o meme coin, ktorý kombinuje tematiku Doge, mechanizmus play-to-earn, blockchainové technológie a 8-bitovú grafiku s modernými funkciami.

V centre ekosystému stojí mobilná aplikácia, inšpirovaná princípmi populárnej hry Tamagoči:

Používatelia sa v hre starajú o svojho digitálneho miláčika, kŕmia ho, hrajú sa s ním a zároveň s ním prechádzajú sériou minihier. PlayDoge svojím jednoduchým grafickým rozhraním na prvý pohľad síce pripomína počítačovú hru 90. rokov. No za 8-bitovou 2D grafikou sa skrýva dobre prepracovaný kód, ktorý poskytuje používateľom komplexný zážitok a interakciu vďaka najmodernejším mobilným funkciám. 

Hra však neplní iba zábavnú rolu. Vďaka mechanizmu play-to-earn sa stáva aj moderným investičným nástrojom. Za starostlivosť o svojho PlayDoge a úspešné absolvovanie levelov sú hráči odmeňovaní tokenmi PLAY, ktoré sú ďalej obchodovateľné na kryptoburzách. Vďaka integrovaným blockchainovým funkciám môžu používatelia vykonávať obchodné transakcie a monetizovať tak svoje úspechy v hre.

Hra PlayDoge. Zdroj: https://playdoge.co/sk

Na projekt tvorcovia vyhradili 9,4 miliardy tokenov PLAY, z čoho polovicu alokovali na predpredaj. Druhý najväčší podiel v rámci tokenomiky predstavuje kapitál určený na staking.

Ak sa rozhodnete uzamknúť svoje tokeny na dlhšie obdobie, isto vás poteší aj atraktívny ročný výnos 124 % APY.

Záujemcovia o tokeny PLAY si ich môžu momentálne zakúpiť za predpredajnú cenu 0,00513 dolára prostredníctvom kryptopeňaženiek Best Wallet, MetaMask alebo Coinbase Wallet. Na samotný nákup potrebujete kryptomeny BNB, ETH alebo USDT.

Vlastnosti tokenu PLAY

Funkcionalita: token PLAY je hlavná herná mena, ktorá sa používa na transakcie a prístup k špeciálnym funkciám.

Mechanizmus zarábania: token PLAY získavate za interakciu s virtuálnym zvieratkom a napredovanie v dobrodružnej hre.Užitočnosť: token PLAY je navrhnutý tak, aby mal hodnotu v rámci hry a aj na celom kryptotrhu.

Web Playdoge

Obchodujte s tokenom Base Dawgz až na piatich blockchainoch

Druhým v poradí je projekt Base Dawgz – meme coin s tematikou Doge, inšpirovaný duchom base jumpingu.  

Jedným z nosných pilierov projektu Base Dawgz je aktívna komunitná podpora, pričom platforma priamo vyzýva svojich členov k tvorbe meme príspevkov na sociálnych sieťach. Súčasťou projektu je totiž airdropová kampaň, postavená na kreativite a aktívnom zapojení sa do diania okolo Base Dawgz:

Ako funguje airdrop Base Dawgz?

Pripojte svoj účet na Twitteri k členom komunity
Vytvorte a zdieľajte meme a ďalší obsah o Base Dawgz
Za každé zdieľanie získate body
Po skončení predpredaja vymeňte nazbierané body za tokeny DAWGZ

Jedinečnosťou projektu je jeho multichainová operabilita. Base Dawgz funguje naraz až na piatich sieťach a to na Base, ETH, SOL, BSC a AVAX

Tým pádom Base Dawgz poskytuje používateľom väčšiu flexibilitu a prístup k rôznym decentralizovaným aplikáciám (dApps). Zároveň môžu jednoducho presúvať svoje aktíva medzi sieťami, čo zvyšuje likviditu a obchodovateľnosť. Rozdelenie zaťaženia medzi viacero sietí tiež umožňuje lepšiu škálovateľnosť, minimalizuje problémy s preťažením siete a znižuje poplatky za transakcie. Multichainová stratégia tiež zisťuje bezpečnosť tým, že eliminuje závislosť na jednej sieti.

Len v priebehu prvých troch týždňov sa na projekt vyzbierali 2 milióny dolárov. Momentálna cena jedného tokenu DAWGZ je 0,005534 dolára.

Ako kúpiť token. Zdroj: www.basedawgz.com/sk

Web Base Dawgz

Hrajte a zarábajte zelené tokeny eTukTuk prostredníctvom P2E hry

Tretím relevantným projektom, ktorý už oslovil tisíce investorov je eTukTuk. Ak sledujete najnovší vývoj v oblasti mobilného priemyslu a zároveň viete oceniť inovatívne play-to-earn projekty s využitím AI technológie, token TUK by mohol byť vhodným kandidátom do vášho portfólia.

Pojmy ako udržateľnosť, doprava s nulovými emisiami, pomoc krajinám tretieho sveta a ekonomicky dostupné vozidlá s elektrickým pohonom nie sú tvorcom eTukTuk neznáme. Práve na týchto princípoch stojí hra, ktorá okrem zábavy ponúka aj možnosť zarábať tokeny TUK.

eTukTuk prostredníctvom P2E hry. Zdroj: etuktuk.io

Ako uvádza oficiálna stránka projektu: „eTukTuk je udržateľné dopravné riešenie poháňané umelou inteligenciou, ktoré spôsobí revolúciu v doprave v rozvojových krajinách a nakoniec aj na celom svete. eTukTuk buduje nabíjaciu infraštruktúru zajtrajška, ktorá je súčasťou blockchain ekosystému.”

Projekt sa momentálne nachádza v štádiu predpredaja. Výhodou tejto fázy je možnosť nákupu natívnych tokenov za zvýhodnené ceny. Momentálne si jeden TUK môžete zakúpiť za 0,034 dolára. Na projekt sa vyzbieralo už viac než 3,5 milióna, čo svedčí o silnej investičnej dôvere. Zároveň účasťou v prepredaji získate včasný prístup k špeciálnym herným odmenám a jedinečným upgradom.

Tokeny si môžete zakúpiť pripojením vašej kryptopeňaženky kompatibilnej so sieťou web3 a to výmenou za ETH, BNB, USDT alebo priamo prostredníctvom platobnej karty. Po ukončení predpredaja budú vaše tokeny automaticky odoslané na adresu vašej peňaženky.

Čo je to Web3?

Web3 (decentralizovaný web) predstavuje víziu novej generácie internetu, ktorá sa zameriava na decentralizáciu, transparentnosť a zvýšenú kontrolu používateľov nad ich dátami a digitálnymi interakciami. Na dosiahnutie týchto cieľov využíva Web3 technológie ako sú blockchain, kryptomeny a decentralizované aplikácie (dApps).

 

Projekt myslel aj na záujemcov o pasívny príjem zo stakingu. Pre investorov, ktorí dnes nakúpia tokeny v predpredaji, ponúka projekt eTukTuk ročné výnosy vo výške 81 %.

Web eTukTuk

Záver 

Kryptoscéna sa neustále rozrastá a ponúka množstvo projektov, ktoré sa uchádzajú o vašu pozornosť. Výber tých, ktoré majú šancu priniesť investorom nielen finančné zhodnotenie, ale aj pridanú hodnotu v podobe herného zážitku a účasti v komunite, môže byť výzvou.

Projekty PlayDoge, Base Dawgz a eTukTuk sú v tomto smere výnimočné svojou inovatívnosťou a perspektívou. Ak hľadáte nové investičné možnosti, ktoré kombinujú ziskovosť s progresívnymi technológiami, tieto tri projekty stoja za pozornosť.

Článok vznikol v spolupráci s firmou Clickout.

Disclaimer: Tento článok je súčasť platenej propagácie. Názory a postoje uvedené v tomto článku nemožno spájať s názormi redakcie kryptomagazin.sk. Investovanie do kryptomien je vysoko rizikové. Obzvlášť investovanie do predpredaja (ICO). Zdôrazňujeme, aby ste si dôkladne preverili každý projekt a investovali iba to, o čo si môžete dovoliť prísť!

The post Najlepšie kryptomeny na investíciu v júli 2024 appeared first on KRYPTOMAGAZIN.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie