Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Najlepšie manželky sú ženy z týchto znamení zverokruhu. Rebríček manželiek vám prezradí, s kým kráčať k oltáru

29.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/PeopleImages.com – Yuri A). Spoznajte najlepšie manželky podľa znamení zverokruhu. Manželstvo znamená krásny rámec, ale aj obmedzenia. Kto sa ocitne vo vzťahu spečatenom slávnostným sľubom s prsteňom na prste? Vydrží vám to? Spoznajte najlepšie manželky podľa znamení zverokruhu.Foto: shutterstock/PeopleImages.com – Yuri A Partner do nášho života môže vniesť pokoj […]
Menej ako 1 min. min.

29.6.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/PeopleImages.com – Yuri A).

Spoznajte najlepšie manželky podľa znamení zverokruhu. Manželstvo znamená krásny rámec, ale aj obmedzenia. Kto sa ocitne vo vzťahu spečatenom slávnostným sľubom s prsteňom na prste? Vydrží vám to?

Spoznajte najlepšie manželky podľa znamení zverokruhu.
Foto: shutterstock/PeopleImages.com – Yuri A

Partner do nášho života môže vniesť pokoj alebo skutočnú búrku. Oplatí sa pri výbere manželky alebo manžela riadiť sa znamením zverokruhu? Čo by ste mali vedieť predtým, ako si poviete slávnostné „áno“? Skôr ako sa definitívne rozhodnete, prečítajte si niektoré z nasledujúcich tipov.

Najlepšie manželky podľa znamenia zverokruhu – Rak

Ženy v znamení Raka sú známe tým, že sú veľmi emocionálne a oddané. Spoznáte ich podľa toho, že majú srdce na dlani. Manželstvo so ženou v znamení Raka znamená stabilný vzťah na dlhé roky. Samotná myšlienka manželstva rezonuje s tým, ako sa Raci pozerajú na svet. Formálny vzťah berú skôr ako klietku, z ktorej sa budú chcieť dostať von. Ich opatrovateľská povaha je priaznivá pre budovanie hniezda. Nezištná láska a podpora – tak by sa dal v skratke zhrnúť potenciál takéhoto vzťahu.

Najlepšie manželky podľa znamení zverokruhu – Ryby

Ženy v znamení Rýb sú dôveryhodné a budú verné svojmu partnerovi. Po hádke nestavajú situáciu na ostrie noža a dokážu veľa odpustiť, ale nie zradu. Spočiatku môžu pôsobiť placho, ale postupom času, keď sa budú cítiť bezpečne, ukážu svoju odvážnu a tvorivú stránku. Čo ešte stojí za to vedieť? Ryby majú rady pohodlný život, čo neznamená, že hodia domácnosť na vedľajšiu koľaj, ale treba to mať na pamäti. Je nepravdepodobné, že by tolerovali polovičaté opatrenia.

Najlepšie manželky podľa znamenia zverokruhu – Váhy

Váhy sú známe tým, že sú veľmi emocionálne. Ich pozitívna povaha je plusovým bodom, ale počas konfliktov v manželstve sa môže vypomstiť. Nakoniec chcú vždy veľmi rýchlo ukončiť akékoľvek spory, pretože im viac záleží na dobrej atmosfére doma ako na víťazstve. Dokážu majstrovsky vystupňovať vášeň vo vzťahu a dokonale ovládajú umenie romantiky.

Najlepšie manželky podľa znamenia zverokruhu – Býk

Manželky v znamení Býka sú veľmi oddané svojmu rodinnému životu. Okrem materiálnych záležitostí očakávajú od vzťahu intelektuálne a emocionálne porozumenie duší. Urobia všetko pre dobro vzťahu a keď sa objavia deti, rodinu chránia ako levy.

Čo by ste mali vedieť predtým, ako si poviete slávnostné „áno“?
Foto: shutterstock/Pavlo Melnyk

Najlepšie manželky podľa znamenia zverokruhu – Vodnár

Vodnári tiež patria do skupiny urodzených manželiek, ale čo treba hneď zdôrazniť, je ich nízka tolerancia voči nude. Rozhodnutie o sobáši preto musí byť dobre premyslené, pretože akonáhle sa do vzťahu vkradne stagnácia, manželka z tohto znamenia môže zo dňa na deň zmiznúť. Vodnári si cenia vysokú inteligenciu, preto sú vhodnou partiou za predpokladu, že sa im partner v tomto smere vyrovná.

Nezabudnite vyššie uvedené opisy brať s rezervou.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Tri falošné znamenia zverokruhu. Radšej si dávajte pozor, čo im hovoríte

Toto sú najcitlivejšie znamenia zverokruhu. Milujú blízkosť a neboja sa to dať najavo

The post Najlepšie manželky sú ženy z týchto znamení zverokruhu. Rebríček manželiek vám prezradí, s kým kráčať k oltáru appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie