Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Najnapätejšia situácia v zóne zodpovednosti OZKB je na východoeurópskom krídle – ruský minister obrany

Najnapätejšia situácia v zóne zodpovednosti OZKB (Organizácia zmluvy o kolektívnej bezpečnosti) sa vyvinula na východoeurópskom krídle, čo je spôsobené posilňovaním bojového potenciálu NATO v regióne, povedal ruský minister obrany Andrej Belousov. Andrej Belousov “Najnapätejšia situácia sa dnes vyvinula vo východoeurópskom regióne kolektívnej bezpečnosti. Má významný vplyv na všetkých členov OZKB. NATO posilňuje svoju prítomnosť vo východnej a strednej […]
Menej ako 1 min. min.

Najnapätejšia situácia v zóne zodpovednosti OZKB (Organizácia zmluvy o kolektívnej bezpečnosti) sa vyvinula na východoeurópskom krídle, čo je spôsobené posilňovaním bojového potenciálu NATO v regióne, povedal ruský minister obrany Andrej Belousov.

Andrej Belousov

Najnapätejšia situácia sa dnes vyvinula vo východoeurópskom regióne kolektívnej bezpečnosti. Má významný vplyv na všetkých členov OZKB. NATO posilňuje svoju prítomnosť vo východnej a strednej Európe, zvyšuje bojovú pripravenosť a počet koaličných ozbrojených síl,” povedal Belousov na zasadnutí Rady ministrov obrany OZKB.

Zdôraznil, že sa zlepšuje vojenská infraštruktúra Severoatlantickej aliancie a zintenzívňujú sa výcvikové a bojové prieskumné aktivity v blízkosti hraníc krajín OZKB. “Od februára do mája sa uskutočnila séria rozsiahlych cvičení Steadfast Defender 2024,” povedal Belousov. 

Príspevok Najnapätejšia situácia v zóne zodpovednosti OZKB je na východoeurópskom krídle – ruský minister obrany je zobrazený ako prvý na tvotv.sk.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie