Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Najobľúbenejší dezert tejto jari. Naučíte sa, ako ho pripraviť za 5 minút bez pečenia

Najobľúbenejší dezert s kondenzovaným mliekom, citrónom, jahodami a banánmi sa pripravuje veľmi jednoducho a teraz sa naučíte, ako ho pripraviť za 5 minút bez pečenia! Ukážeme vám recept, ktorý nevyžaduje veľa kulinárskych skúseností, a tak si tento dezert môže zopakovať každý! Len s niekoľkými ingredienciami, vrátane kondenzovaného mlieka, banánov, jahôd a citrónu, môžete upiecť lahodný […]
Menej ako 1 min. min.

Najobľúbenejší dezert s kondenzovaným mliekom, citrónom, jahodami a banánmi sa pripravuje veľmi jednoducho a teraz sa naučíte, ako ho pripraviť za 5 minút bez pečenia!

Ukážeme vám recept, ktorý nevyžaduje veľa kulinárskych skúseností, a tak si tento dezert môže zopakovať každý! Len s niekoľkými ingredienciami, vrátane kondenzovaného mlieka, banánov, jahôd a citrónu, môžete upiecť lahodný koláč, ktorý si zamiluje každý!

 

Dezert s kondenzovaným mliekom, citrónom, jahodami a banánmi

Ingrediencie:

  • 1 plechovka (400 g) kondenzovaného mlieka
  • Šťava z 2 citrónov
  • Kôra z 1 citróna (na ozdobenie)
  • 200 g jahôd (umytých a nakrájaných na polovice)
  • 2 banány (olúpané a nakrájané na plátky)

Pokyny:

  1. Pripravte si kondenzované mlieko: Ak máte nekondenzované mlieko, varíme ho vo vode asi 2 hodiny, kým sa zredukuje na polovicu a získame kondenzované mlieko. Ak máte hotové kondenzované mlieko, preskočte tento krok.
  2. Zmiešajte kondenzované mlieko a citrónovú šťavu: V miske zmiešajte kondenzované mlieko s čerstvou citrónovou šťavou, kým nedosiahnete hladkú konzistenciu.
  3. Pridajte ovocie: Do zmesi pridajte nakrájané jahody a banány. Jemne ich premiešajte, aby sa ovocie rovnomerne rozložilo po zmesi.
  4. Naplňte poháre: Rozdeľte zmes medzi poháre alebo malé nádoby na dezert.
  5. Ozdobte citrónovou kôrou: Na vrch dezertu pridajte jemne nastrúhanú citrónovú kôru, aby ste pridali osviežujúcu chuť a vôňu.
  6. Chládte a podávajte: Dezert umiestnite do chladničky na minimálne 30 minút, aby sa zovreli chute a získali sa ideálne teploty. Podávajte chladené.

Tento dezert je osviežujúci a chutný, ideálny na teplé letné dni alebo na akúkoľvek príležitosť, kedy si chcete dopriať niečo sladké, no ľahké na prípravu. Užite si ho!

Najobľúbenejší dezert videorecept:

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie