Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Najznámejšie turistické trasy v Tatrách

www.slovanskenoviny.sk/rss Vo Vysokých Tatrách nájdete množstvo úchvatných turistických trás, ktoré vás zavedú k najkrajším miestam tohto horského rajónu.  Výber niektorých známych trás: Bystrá lávka (2314 m): Táto stredne náročná trasa začína na Štrbskom plese a vedie cez Mlynickú dolinu k najmohutnejšiemu vodopádu na Slovensku – Vodopádu Skok. Ďalej pokračuje k Plesu nad Skokom a popri Mlynickom potoku […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Vo Vysokých Tatrách nájdete množstvo úchvatných turistických trás, ktoré vás zavedú k najkrajším miestam tohto horského rajónu. 

Výber niektorých známych trás:

Bystrá lávka (2314 m): Táto stredne náročná trasa začína na Štrbskom plese a vedie cez Mlynickú dolinu k najmohutnejšiemu vodopádu na Slovensku – Vodopádu Skok. Ďalej pokračuje k Plesu nad Skokom a popri Mlynickom potoku až k Volím, Kozím a Capím plesám a plieskam.

Priečne sedlo (2352 m): Táto trasa vedie zo Starého Smokovca cez Téryho a Zbojnícku chatu. Je to krásna túra s úchvatnými výhľadmi.

Východná Vysoká (2429 m) a Sedlo Prielom: Táto trasa vás zavedie k majestátnemu vrcholu Východnej Vysoké a cez Sedlo Prielom. Je to náročnejšia túra, ale odmení vás úžasnými panorámami.

Veľká Svišťovka: Táto trasa vás zavedie k vrcholu Veľkej Svišťovky. Je to krásna túra s výhľadmi na okolité hory a doliny.

Kriváň (2495 m): Symbol Slovenska, na ktorý by mal každý Slovak vyliezť aspoň raz za život. Je to náročná, ale nezabudnuteľná túra.

Prechádzka okolo Štrbského plesa a k jazierkam lásky: Ak preferujete ľahšie túry, táto prechádzka je ideálna. Okolo Štrbského plesa sa dostanete k romantickým jazierkam lásky.

Tatranská magistrála (83 km): Táto dlhá trasa vás zavedie cez celé Vysoké Tatry. Je to viacdňová túra s úchvatnými výhľadmi a rôznorodými terénmi.

Nezáleží na ročnom období, v Tatrách nájdete trasy pre každého – od rodín s deťmi po zdatných turistov. Vyberte si tú, ktorá vás osloví, a užite si krásy tohto horského rajónu! 

Slovanské Noviny

Príspevok Najznámejšie turistické trasy v Tatrách je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie