Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nalejte prípravok z lekárničky do bubna a uteráky budú po vypraní snehovo biele

12.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Maryna Pleshkun). Ak chcete snehobiele uteráky, nemusíte používať drahé pracie chemikálie. Stačí vyskúšať jednoduchý trik. Zoberte jeden lacný produkt z lekárničky a nalejte ho priamo do bubna. Vaše látky budú čisté, jemné ako obláčik a voňavé a ich biela farba bude roky oslňovať oči. Ako vybieliť uteráky doma?Foto: shutterstock/Maryna […]
Menej ako 1 min. min.

12.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Maryna Pleshkun).

Ak chcete snehobiele uteráky, nemusíte používať drahé pracie chemikálie. Stačí vyskúšať jednoduchý trik. Zoberte jeden lacný produkt z lekárničky a nalejte ho priamo do bubna. Vaše látky budú čisté, jemné ako obláčik a voňavé a ich biela farba bude roky oslňovať oči.

Ako vybieliť uteráky doma?
Foto: shutterstock/Maryna Pleshkun

Chcete sa naučiť prať uteráky, aby boli vždy snehobiele, jemné ako obláčik a voňavé? Je to veľmi jednoduché a nemusí to stáť veľa peňazí. Stačí do bubna naliať lacný prípravok z lekárničky namiesto drahých chemikálií, ktoré škodia zdraviu a životnému prostrediu.

Neváhajte, vyskúšajte osvedčené domáce metódy bielenia uterákov a vaše látky budú dlhé roky vyzerať ako nové. A ušetrené peniaze za nákupy budete môcť minúť na iné radosti.

Ako vybieliť uteráky doma? Nalejte to do bubna a nebudete ľutovať

Ak chcete, aby boli vaše uteráky svieže, biele a voňali čistotou, nalejte do bubna lacný výrobok z lekárničky. Hovoríme samozrejme o glyceríne, ktorý bol hitom v Československu a teraz je aj lacný a ľahko dostupný. Jeho účinok na tkaniny je úžasný.

Glycerín zmäkčí materiál uterákov a odstráni nepríjemné pachy a zmizne aj odolná špina. Stačí naliať 3 polievkové lyžice prípravku priamo do bubna práčky.

A ak chcete, aby boli vaše uteráky naozaj nadýchané a snehobiele, vyskúšajte osvedčený trik mojej babičky. Pridajte 30 ml glycerínu do 3 litrov vody a uteráky cez noc namočte a ráno hoďte do práčky.

Nielen glycerín. Do bielizne môžete pridať aj peroxid vodíka

Ak nemáte doma glycerín, nebojte sa. Peroxid vodíka môžete použiť aj na bielenie uterákov. Tento produkt z drogérie funguje ako prírodné bielidlo a osviežovač tkanín. Po ich vybratí získajú späť svoju čistotu, krásnu vôňu a snehobielu farbu.

Bielenie uterákov so sódou bikarbónou. Tento starý babský trik vždy funguje

Bielenie uterákov sódou bikarbónou je stará osvedčená domáca metóda, ktorú používali už naše staré mamy. A ako vieme, takéto metódy často fungujú najlepšie. Stačí nasypať niekoľko lyžičiek prípravku do bubna práčky.

Jedlá sóda má silné antibakteriálne vlastnosti, takže sa rýchlo zbavíte mikróbov. Navyše zmäkčuje, chráni materiál a viditeľne ho bieli. Vyskúšanie tejto metódy pri praní uterákov určite neoľutujete.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

O tomto použití visačky ste určite nevedeli. Budete ľutovať, že ste ich vystrihli skôr

Do bielizne pridajte 2 polievkové lyžice soli. Na prací prostriedok rýchlo zabudnete

The post Nalejte prípravok z lekárničky do bubna a uteráky budú po vypraní snehovo biele appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie