Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Naliehavé správy o vojvodkyni Kate a jej liečbe. Existuje oficiálne oznámenie

31.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Liv Oeian). Na internete sa práve objavila dôležitá informácia o vojvodkyni Kate. Ide o liečbu manželky princa Williama a jej účasť na významnej udalosti. Naliehavé správy o vojvodkyni Kate a jej liečbe. Existuje oficiálne oznámenie.Foto: shutterstock/Liv Oeian V marci vyšlo najavo, že vojvodkyňa Kate trpí rakovinou. Všetko oznámila v […]
Menej ako 1 min. min.

31.05.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Liv Oeian).

Na internete sa práve objavila dôležitá informácia o vojvodkyni Kate. Ide o liečbu manželky princa Williama a jej účasť na významnej udalosti.

Naliehavé správy o vojvodkyni Kate a jej liečbe. Existuje oficiálne oznámenie.
Foto: shutterstock/Liv Oeian

V marci vyšlo najavo, že vojvodkyňa Kate trpí rakovinou. Všetko oznámila v nahrávke, ktorá bola zdieľaná na sociálnych sieťach.

„V januári som v Londýne podstúpila vážnu operáciu brucha. Vtedy sa myslelo, že to nie je rakovina. Operácia bola úspešná, ale pooperačné testy odhalili prítomnosť rakoviny.“

– uviedla manželka princa Williama.

Kate Middleton tiež povedala, že jej lekár odporučil, aby „podstúpila preventívnu chemoterapiu„. Odvtedy sa vojvodkyňa Kate neobjavovala na verejných podujatiach. Teraz sa však na internete objavila dôležitá informácia.

Vojvodkyňa Kate „stále podstupuje chemoterapiu“. Nezúčastní sa dôležitej udalosti

Médiami obletela oficiálna informácia o tom, či sa vojvodkyňa Kate zúčastní na Trooping The Color, tradičného narodeninového sprievodu pripraveného špeciálne pre britského panovníka. Správu priniesol kráľovský korešpondent ITV News Christopher Ship.

„Princezná z Walesu sa nezúčastní skúšky pred Trooping The Color. Stále podstupuje chemoterapiu“

– čítame na Twitteri.

O tom, či sa vojvodkyňa Kate objaví na hlavnej prehliadke, ktorá sa uskutoční 15. júna, zatiaľ neboli žiadne správy. Šanca, že sa tak stane, je pomerne malá. Z predchádzajúcich oznámení vieme, že Middleton sa vráti k svojim povinnostiam, keď dostane zelenú od lekárov.

The Princess of Wales will NOT return to duty in June: Kate Middleton will not participate in the rehearsal of Trooping the Color next month, the palace confirms in a rare update: The Princess of Wales will not… https://t.co/1XMwIRjpQX #BuckinghamPalace #Cancer #dailymail

— WhatsNew2Day (@whatsn2day) May 30, 2024

POZRITE TIEŽ AJ: Princ Harry sa urazil na kráľa Karola. Čaká na ospravedlnenie

Cíti sa vojvodkyňa Kate lepšie? Pozitívna informácia

Hoci sa Middleton na oficiálnych akciách nezúčastňuje a jej fanúšikovia majú obavy, na internete sa nedávno objavili celkom pozitívne informácie. Anonymná priateľka Katie Nicholl, autorky článkov o kráľovskej rodine a korešpondentka „Vanity Fair“, poskytla správy o liečbe vojvodkyne Kate.

„Je pre mňa veľkou úľavou, že toleruje drogy a v skutočnosti sa cíti oveľa lepšie. Bolo to očividne veľmi ťažké a znepokojujúce obdobie. Všetci boli okolo nej: William, jej rodičia, jej sestra a brat“

– uviedol zdroj, ktorého citovala Fox News.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Nové informácie o vojvodkyni Kate. Došlo k prelomu. Podrobnosti prezrádza rodinný priateľ

Táto správa rozzúri princa Harryho. Kráľovská rodina urobila šokujúce rozhodnutie

The post Naliehavé správy o vojvodkyni Kate a jej liečbe. Existuje oficiálne oznámenie appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie