Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Namiesto zabaliť do nich jarné závitky priložte na tvár. Vaša pokožka bude hladká ako detská a vy nebudete preplácať

31.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Evgeniy pavlovski). Správna starostlivosť o tvár je spôsob, ako zastaviť čas a zvýrazniť vašu prirodzenú krásu. Nie vždy si však môžeme dovoliť drahé ošetrenia alebo drahú kozmetiku. Znamená to, že sa vzdáte žiarivej pleti? Ako môžete omladiť svoju pleť doma? Nie je to také ťažké. Namiesto zabaliť do nich […]
Menej ako 1 min. min.

31.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Evgeniy pavlovski).

Správna starostlivosť o tvár je spôsob, ako zastaviť čas a zvýrazniť vašu prirodzenú krásu. Nie vždy si však môžeme dovoliť drahé ošetrenia alebo drahú kozmetiku. Znamená to, že sa vzdáte žiarivej pleti? Ako môžete omladiť svoju pleť doma? Nie je to také ťažké.

Namiesto zabaliť do nich jarné závitky priložte na tvár. Domáce metódy starostlivosti o pleť sú lacné a účinne.
Foto: shutterstock/Evgeniy pavlovski

Moderná kozmetika sa vyvíja takým rýchlym tempom, že každú chvíľu môžeme zaznamenať nové trendy v starostlivosti o pleť. Drahé ošetrenia a omladzujúce kúry na nás „kričia“ z mnohých reklám a nabádajú nás, aby sme využili ich výhody. Skôr než sa pre niektorú z nich rozhodneme, oplatí sa vyskúšať domáce metódy, ktoré sa často ukážu ako rovnako účinné a navyše výrazne nevyčerpajú naše peňaženky.

Ako vyživiť pokožku tváre domácimi prostriedkami? Vyrobte si masku z ryžového papiera

Domáca pleťová maska je jednoduchý, prirodzený spôsob, ako vyživiť a hydratovať pleť, a dá sa ľahko zaradiť do každodennej rutiny. Ryžový papier je na jej výrobu ideálny, pretože po namočení sa správa úplne rovnako ako hotová maska z obchodu. Ryža je výbornou voľbou aj pre svoje ošetrujúce vlastnosti. Regeneruje pokožku, upokojuje ju a chráni pred škodlivými vonkajšími vplyvmi. Je hypoalergénna a vhodná pre všetky typy pleti.

Silný odvar z harmančeka nastriekajte na ryžový papier. Tak vytvoríte účinnú pleťovú masku.
Foto: shutterstock/Nick Alias

Na prípravu masky budete potrebovať silný odvar z harmančeka a ryžový papier v tvare kruhu. Ten vám pri aplikácii spôsobí najmenej problémov. Položte ho na veľký tanier a pomocou rozprašovača naň nastriekajte odvar. Keď sa papier stane poddajným, vystrihnite otvory pre oči, ústa a nos. Pevným pohybom si masku priložte na tvár a nechajte ju pôsobiť približne 15 minút. Papier môžete namočiť do rôznych funkčných prípravkov, napríklad do gélového tonika.

Čo je najlepšie na omladenie tváre? Vyberte si prírodné zložky starostlivosti o pleť

Ak chcete svoju pleť rozjasniť a dodať jej cenné živiny, vyberte si med a citrón. Táto kombinácia prospieva pleti.
Foto: shutterstock/Jr images

Najlepšie ingrediencie na starostlivosť o pleť nájdete vo svojej kuchyni. Pred prvým použitím niektorej z nich si však nezabudnite urobiť test senzibilizácie na malom kúsku pokožky. Ak chcete svoju pleť rozjasniť a dodať jej cenné živiny, vyberte si med a citrón. Táto kombinácia prospieva pleti. Jednoducho naneste pol lyžičky kvalitného medu na polovicu citróna a krúživými pohybmi vmasírujte do pokožky. Po 8 minútach opláchnite vlažnou vodou a naneste svoj obľúbený krém. Túto starostlivosť môžete používať až dvakrát týždenne. Na unavenú a podráždenú pleť dobre pôsobí uhorka. Maska vašu tvár dôkladne hydratuje a upokojí. Nastrúhajte malú uhorku a pridajte polovicu veľkého pohára jogurtu. Naneste na tvár, krk a dekolt a po 20 minútach opláchnite teplou vodou. Maska je úplne bezpečná, takže ju môžete používať bez obmedzení.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

To je najlepší spôsob, ako sa vysporiadať s jemnými vráskami. Stojí to drobné a poskytuje mladistvý vzhľad

Suchá pokožka v lete už nie je môj problém. Mám domáce prostriedky na jej intenzívnu hydratáciu

The post Namiesto zabaliť do nich jarné závitky priložte na tvár. Vaša pokožka bude hladká ako detská a vy nebudete preplácať appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie