Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Napadlo by vás to? Týmto vyčistíte vodný kameň, ako úplný profesionál

Kúpeľňové armatúry môžu vyzerať krásne celé roky. Musíme sa však o ňu riadne starať. Ak kohútik pravidelne nečistíme, môžeme mať problémy so šmuhami alebo dokonca s upchatou tryskou. Vlhké škvrny na armatúrach v kúpeľni alebo kuchyni sa môžu rýchlo stať pútačom pohľadov. Ako udržiavate svoj vodovodný kohútik v dobrom stave? Pozrite si náš jednoduchý trik. […]
Menej ako 1 min. min.

Kúpeľňové armatúry môžu vyzerať krásne celé roky. Musíme sa však o ňu riadne starať. Ak kohútik pravidelne nečistíme, môžeme mať problémy so šmuhami alebo dokonca s upchatou tryskou.

Vlhké škvrny na armatúrach v kúpeľni alebo kuchyni sa môžu rýchlo stať pútačom pohľadov. Ako udržiavate svoj vodovodný kohútik v dobrom stave? Pozrite si náš jednoduchý trik.

Odkiaľ sa berú šmuhy na batériách?

Lesklá batéria môže zmeniť drez v kuchyni alebo umývadlo v kúpeľni. Udržať ju v dobrom stave však nie je také jednoduché. Na batérii sa prirodzene objavujú biele usadeniny a škvrny.

Usadeniny na batérii sú spôsobené kvapkami vody, ktoré sa usadzujú na armatúre. Keď sa začnú odparovať, zostávajú po nich šmuhy a biele usadeniny. Našťastie sa ich môžeme ľahko zbaviť.

Na odstránenie usadenín vodného kameňa je ideálna citrónová šťava alebo ocot. Rozpustia vodný kameň a vodovodný kohútik sa bude lesknúť ako nový. Čo však môžeme urobiť, aby sme si tento efekt užívali dlhšie?

Udržujte svoj vodovodný kohútik lesklý oveľa dlhšie

Existuje jednoduchý spôsob, ako dosiahnuť, aby sa váš vodovodný kohútik leskol dlhšie ako zvyčajne. Stačí, ak siahneme po jednoduchej sviečke, ktorá nám pomôže ochrániť kohútik pred škvrnami a bielymi usadeninami.

Pomocou sviečky dobre natrite vodovodný kohútik a potom ho vyleštite handričkou. Týmto spôsobom ochránime vodovodný kohútik pred usadeninami. Kvapky budú stekať z voskového povlaku a kohútik zostane oveľa dlhšie čistý.

Čistiace prostriedky pre domácnosť do kúpeľne

V kúpeľni môžeme použiť aj ďalšie domáce patenty. Na čistenie si pripravte jednoduchý domáci prípravok, ktorý pomôže odstrániť vodný kameň z vodovodného kohútika, ale je skvelý aj na čistenie zrkadla.

Jednoducho zmiešajte obyčajný biely ocot a vodu v pomere 1:3 a týmto prípravkom postriekajte zrkadlo. Podobný prípravok môžete použiť aj na čistenie skla a dokonca aj umývadla.

Svoju domácnosť môžete udržiavať v dobrom stave pomocou niekoľkých jednoduchých trikov. Nezabudnite vyskúšať našu metódu na lesknúce sa svietidlá. Vosk zo sviečok dokáže zázraky.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie