Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Napínavá hasičská súťaž a detské programy v Gabčíkove!

V Gabčíkove prebieha napínavá hasičská súťaž, ktorá priťahuje nadšených divákov všetkých vekových kategórií! Tento deň je plný vzrušujúcich momentov a napätia, keď hasiči predvádzajú svoje zručnosti a rýchlosť pri rôznych súťažných úlohách. Ako informuje mesto Gabčíkovo, pre najmenších návštevníkov sú pripravené detské programy, ktoré zaručene prinesú veľa radosti a zábavy. Deti si môžu užiť rôzne […]
Menej ako 1 min. min.

V Gabčíkove prebieha napínavá hasičská súťaž, ktorá priťahuje nadšených divákov všetkých vekových kategórií!

Tento deň je plný vzrušujúcich momentov a napätia, keď hasiči predvádzajú svoje zručnosti a rýchlosť pri rôznych súťažných úlohách.

Ako informuje mesto Gabčíkovo, pre najmenších návštevníkov sú pripravené detské programy, ktoré zaručene prinesú veľa radosti a zábavy. Deti si môžu užiť rôzne hry, tvorivé dielne a iné aktivity, ktoré ich potešia a zabavia.

Nie menej dôležitou súčasťou podujatia sú pochúťky. Návštevníci môžu ochutnať rôzne špeciality a občerstvenie, ktoré potešia ich chuťové poháriky a spríjemnia deň plný aktivít.

Všetci sú srdečne vítaní, aby sa zúčastnili tohto skvelého dňa v Gabčíkove! Príďte si užiť napínavú súťaž, detské programy a pochúťky, ktoré vás určite potešia. Nezabudnite si so sebou zobrať dobrú náladu a ochotu stráviť príjemný deň plný zážitkov!

© Slovenský večerník/ilustračné foto

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie