Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nárast objemu obchodovania s Cardano o62%

Obchodný objem večných futures na populárnej kryptomene Cardano (ADA) sa podľa spoločnosti CoinGlass za posledných 24 hodín zvýšil o viac ako 62%. Obrat obchodovania s futures ADA dosiahol za posledný deň 300 miliónov dolárov na všetkých hlavných platformách. Aj pri zohľadnení údajov o spotovom trhu možno konštatovať, že celkový objem obchodovania s tokenom Cardano počas […]
Menej ako 1 min. min.

Obchodný objem večných futures na populárnej kryptomene Cardano (ADA) sa podľa spoločnosti CoinGlass za posledných 24 hodín zvýšil o viac ako 62%. Obrat obchodovania s futures ADA dosiahol za posledný deň 300 miliónov dolárov na všetkých hlavných platformách.

Aj pri zohľadnení údajov o spotovom trhu možno konštatovať, že celkový objem obchodovania s tokenom Cardano počas sledovaného obdobia predstavoval viac ako 550 miliónov dolárov. Takéto čísla sa nezdajú byť mimoriadne a naznačujú normálnu úroveň obchodnej činnosti.

Prečo?

Nárast obchodnej aktivity možno pripísať aktuálnej situácii na cenovom grafe ADA. Po poklese o viac ako 8,8% minulý týždeň dosiahla ADA hlavnú úroveň podpory na úrovni 0,38 USD. Tento cenový bod je historicky významný, odkedy bolo Cardano kótované na Binance v roku 2018.

Je to kľúčová zóna, kde sú býčí aj medvedí obchodníci najaktívnejší vzhľadom na jasné trhové signály a predvídateľné obchodné podmienky.

Význam zvýšeného objemu

Zvýšený objem obchodovania na tejto kľúčovej úrovni podpory naznačuje, že obchodníci sa pripravujú na potenciálne pohyby cien. Zvýšená aktivita odráža stratégie účastníkov trhu, ktorí očakávajú ďalší krok ADA.

Keďže Cardano naďalej priťahuje pozornosť, nadchádzajúce dni pravdepodobne ukážu, či táto dynamika povedie k oživeniu ceny alebo k ďalšiemu poklesu.

Príspevok Nárast objemu obchodovania s Cardano o62% je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie