Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Národniari „zatiaľ“ stoja za splnomocnencom vlády Kotlárom, Michelko bránil jeho výroky o pandémii

Michelko taktiež uviedol, že Kotlár nespochybnil, že tu bolo množstvo chorých ľudí.
Menej ako 1 min. min.

23.6.2024 (SITA.sk) – Poslanecký klub Slovenskej národnej strany (SNS) „zatiaľ“ stojí za splnomocnencom vlády pre preverenie procesu riadenia a manažovania zdrojov počas pandémie COVID-19 Petrom Kotlárom. Uviedol to poslanec parlamentu za národniarov Roman Michelko v diskusnej relácii RTVS O 5 minút 12.

Michelko tak reagoval na otázku, či klub a strana SNS stále stoja za Kotlárom po jeho výrokoch o tom, že pandémia na Slovensku nebola „z hľadiska toho, čo pandémia znamená, z hľadiska incidencie a ostatných merateľných parametrov“.

Nespochybnil množstvo chorých

To, že sme tu pandémiu mali však potvrdila Svetová zdravotnícka organizácia (WHO). „Netvrdím, že je absolútny konsenzus v rámci koalície a že sú všetci spokojní, ale poslanecký klub a strana zatiaľ stojí za Petrom Kotlárom,“ povedal poslanec.

Michelko taktiež uviedol, že Kotlár nespochybnil, že tu bolo množstvo chorých ľudí, ale hovoril o tom, že mnoho významných vedcov či aktivistov tvrdí, že je veľmi pravdepodobné, že vírus nevznikol organicky v prírode, ale bol umelý.

Bioteroristický útok

Kotlár podľa poslanca vravel, že v tom prípade by bol adekvátny názor „bioteroristický útok“. „Pokiaľ niekto niečo vyrobí a pustí to do populácie, tak to je bioteroristický útok,“ povedal Michelko.

„Nespochybňoval, že na JIS zachraňovali ľudí, nespochybňoval, že tieto veci sa tu diali, len povedal, že má vážne pochybnosti o tom, či to bola organika alebo umelé,“ doplnil.

Viac k témam: pandémia Covid-19, Splnomocnenec vlády na prešetrenie manažovania pandémie
Zdroj: SITA.sk – Národniari „zatiaľ“ stoja za splnomocnencom vlády Kotlárom, Michelko bránil jeho výroky o pandémii © SITA Všetky práva vyhradené.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie