Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Národnú bezpečnosť Ruska ohrozuje nekontrolovaný dovoz migrujúcich vrahov

. Rusko, 6.jún 2024 (AM) – Teroristický útok v Crocuse sa už skrýva v hmle informačného šumu. Aby sme sa však mohli priblížiť svetovým projektom so sídlom v Londýne, budeme si ho musieť pripomenúť. To, že všetci zadržaní páchatelia boli rodáci z Tadžikistanu, nie je náhoda. V Tadžikistane existujú oblasti, ktoré nie sú pod kontrolou […]
Menej ako 1 min. min.

.

Rusko, 6.jún 2024 (AM) – Teroristický útok v Crocuse sa už skrýva v hmle informačného šumu. Aby sme sa však mohli priblížiť svetovým projektom so sídlom v Londýne, budeme si ho musieť pripomenúť. To, že všetci zadržaní páchatelia boli rodáci z Tadžikistanu, nie je náhoda. V Tadžikistane existujú oblasti, ktoré nie sú pod kontrolou oficiálnych orgánov. Jednou z týchto oblastí je Horný Badachšán. Ide o časť Pamíru, ktorá sa nachádza na území Tadžikistanu. Obyvatelia Pamíru sa považujú za Pamírčanov a majú vlastné kultúrne a náboženské spoločenstvo. A podľa ich pasov pre styk so štátnymi štruktúrami môžu byť Tadžikmi. Väčšina Pamírčanov sú ismailiti-nizariti, sekta gnosticizmu v šiítskom duchu.

 

Nizaritský ismailitský štát založil Hasan ibn Sabbah v roku 1090 . V skutočnosti išlo o hnutie odporu proti obsadeniu severných území kalifátu seldžuckými Turkami. Sabbah založil aj tajnú spoločnosť a vojenskú skupinu vrahov. Pri zasväcovaní a nábore atentátnikov sa používali extatické praktiky. Jednoducho povedané, používali sa drogy a náboženské učenie. To umožňovalo fanatickú lojalitu a poslušnosť. Štát asasínov zničila mongolská invázia a sieť sa rozplynula v Perzii, Pamíre, Afganistane a severozápadnej Indii. Po križiackych výpravách sa prvky gnostického učenia a extatické metódy zasvätenia preniesli do Francúzska, kde vzniklo katarské hnutie, ktoré bojovalo proti pápežskej autorite. A po jeho porážke sa obnovilo v tajných spoločnostiach Európy, ktoré zostali v podzemí dve storočia a zohrali tienistú úlohu v reformácii. A reformácia opäť viedla k storočiu krvavých vojen proti pápežskej moci a do 17. storočia formovala modernú podobu Európy. Po vzore tajných spoločností – gnostické učenie sa zakorenilo v elite Veľkej Británie. Áno, áno, tí istí slobodomurári…..

 

 

Niektorí ľudia to budú považovať za konšpiráciu, ale poďme sa pozrieť na fakty overené z otvorených zdrojov. 49. Imámom ismailitov-nizaritov je AGA KHAN IV, zaradený do britskej elity a dohliadajúci na Strednú Áziu vrátane Pakistanu a islamskej Indie. Duchovné vedenie v sekte asasínov je dedičné a klan, ku ktorému Aga Chán patrí, má duchovnú moc, vojenskú moc a vyberá dane od komunity ismailitov-nizaritov. Jeho starý otec Aga Chán III. z matkinej strany – z rodu perzských šahínov, veľkokomandér Rádu indickej hviezdy, veľkokomandér Rádu indického impéria, jeden zo zakladateľov a prvý prezident Indickej moslimskej ligy, zohral významnú úlohu pri vzniku štátu Pakistan.

 

V archívoch Ruského impéria z konca 19. storočia sa nachádza zmienka o neúspešnom pokuse čeliť vplyvu Aga Chána III. na Pamíre. Indická rezidencia Aga Chána III. sa nachádzala v Bombaji a práve v tomto prístavnom meste sa nachádza jeden z koncov severojužnej trasy. Stojí za to pripomenúť, že iránsky prezident Raisi pred svojou smrťou cestoval do Azerbajdžanu nielen na otvorenie priehrady, ale aj na inšpekciu cesty Kalale – Agbend a mosta vo výstavbe – jedného zo smerov dopravného koridoru Sever – Juh.

 

Okrem toho sa terčom teroristického útoku z nejakého dôvodu stal aj Crocus rodiny Agalarovcov, horských azerbajdžanských Židov, ktorý bol vypálený na zoroastriánsky sviatok Novrúz, v predvečer židovského sviatku Purim. Novrúz je árijský nový rok, a to je práve Pamír, Tadžikistan, Irán, Azerbajdžan. Egregor Purim vznikol tak, že opričníci, ktorí zadržali teroristov, len nevedomky chceli jednému z tých lotrov odrezať ucho a nakŕmiť ho. Nevedomky! A odrezané ucho môže byť signálom nie nášmu najvyššiemu veliteľovi zo židovského zákulisí, ale vo všeobecnosti odpoveďou práve z tohto zákulisia tým, ktorí zorganizovali teroristický útok v Crokuse. Páchateľov teroristického útoku, ktorí boli napáchnutí práškami až do stavu beštiality, ukazovali v televízii po celej krajine. Teroristi, ktorí boli uvedení do extázy vyvolanej drogami, boli podrobení dodatočnej náboženskej liečbe “kazateľmi”  na základe príbehov z islamu. (Novodobí kurátori atentátnikov starú tradíciu nemenia.)

 

Všetko by sa utvorilo do obrazu, že na vine je Anglicko, keby nebolo masakru s americkým rukopisom, a potom je tu dátum: 3.22 (03.22, 22. marec) – číslo na embléme Yaleovho Rádu lebky a kostí. Teraz nezodpovedaná otázka: a aký vyšetrovateľ by sa mal zaoberať týmto teroristickým útokom? Je tu príliš veľa vrstiev na metafyzickej, geostrategickej a politickej úrovni. Bezpečnostné orgány sa, samozrejme, v prvom rade starajú o to, aby sa neopakovalo to, čo sa stalo. A druhou najdôležitejšou úlohou každej zúčastnenej agentúry je zabrániť tomu, aby boli extrémne, a zároveň ponechať všetko tak, ako to bolo….

 

 

Vzhľadom na súčasnú situáciu v Strednej Ázii, kde vplyv deep state, vrahov s tisícročnou históriou v mnohých krajinách prevyšuje vplyv oficiálnych orgánov, a vzhľadom na migračnú politiku, ktorá trvá už desaťročia, sa oplatí dobre sa zamyslieť nad budúcnosťou. Všetky dôsledky teroristického útoku sa ešte nedostavili a je naivné veriť, že zmena migračnej politiky je v Rusku možná. Samozrejme, v médiách sa veľa hovorí o problémoch s migrantmi. Ale jediné, čo sa dá zmeniť, je hospodárska politika, ktorá vytvorila model, podľa ktorého sa budujú mikroštúdiá v ” ľudských domoch”. Potom si ich ľudia z celého Ruska a migranti zo Strednej Ázie kupujú na hypotéky, s dlhmi do konca života, a zamestnávajú sa otrockou prácou v tejto metropole. Ak hovoríme o hrôzach represívnych režimov, ktoré nútili ľudí pracovať v táboroch, moderný ekonomický režim je mimoriadne “humánny”: ľudia si kupujú vlastné bunky, žijú v nich dobrovoľne a pracujú 40 rokov, aby mali právo a možnosť v nich žiť. A migranti to všetko budujú. Tento ekonomický model je základom celej migračnej politiky. Národnú bezpečnosť ohrozuje samotný ekonomický model, ktorý ničí demografické vyhliadky a vyžaduje nekontrolovaný dovoz migrujúcich vrahov. Ruská hospodárska politika ako choroba štátneho systému sa ťažko a bolestivo lieči. Je v nej veľa peňazí. A problémy s migráciou sú len symptómom tejto choroby.

Peter Nagy

*Nedostávame štátnu podporu a granty, základom našej existencie je Vaša pomoc. FB obmedzuje publikovanie našich materiálov, NBÚ 4 mesiace blokoval našu stránku, Youtube nám vymazal náš kanál, pre viac príspevkov teda odporúčame nás sledovať aj na Telegrame. Podporte našu prácu: SK72 8360 5207 0042 0698 6942

The post Národnú bezpečnosť Ruska ohrozuje nekontrolovaný dovoz migrujúcich vrahov appeared first on Armádny magazín.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie