Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Naše myšlienky môžu byť zodpovedné za naše zdravie

Zaujímavý experiment uskutočnili v rokoch 1992 – 1995 vedci z Institute of HeartMath (USA). Ešte v roku 1991 vyvinuli program na štúdium účinkov pocitov na telo, pričom najväčšiu pozornosť venovali ľudskému srdcu ako zdroju The post Naše myšlienky môžu byť zodpovedné za naše zdravie appeared first on OZ Biosféra. Zaujímavý experiment uskutočnili v rokoch 1992 […]
Menej ako 1 min. min.

Zaujímavý experiment uskutočnili v rokoch 1992 – 1995 vedci z Institute of HeartMath (USA). Ešte v roku 1991 vyvinuli program na štúdium účinkov pocitov na telo, pričom najväčšiu pozornosť venovali ľudskému srdcu ako zdroju týchto pocitov. A jedným z najpozoruhodnejších objavov týchto vedcov bol objav energetického poľa sústredeného okolo srdca v tvare torusu s priemerom jeden a pol až dva metre.

Podstata experimentu bola nasledovná: poprední špecialisti inštitútu Glen Rain a Rolin McCarthy umiestnili vzorku ľudskej DNA do skúmavky a vystavili ju „koherentným pocitom“. Tieto pocity sa stali koherentnými, keď všetci piati účastníci experimentu súčasne zažili rovnaký pocit a predtým boli vyškolení v tom, ako reprodukovať a prežívať silné pocity. Počas experimentov jeho účastníci mentálne ovplyvňovali DNA prostredníctvom „riadeného zámeru, bezpodmienečnej lásky a špeciálneho mentálneho obrazu molekuly DNA“.

Výsledky týchto experimentov vedcov ohromili. Ukázalo sa, že v závislosti od pocitov účastníkov DNA zmenila svoj tvar. Zároveň, keď účastníci pocítili vďačnosť, lásku a uznanie, napätie DNA sa znížilo a špirála sa narovnala a predĺžila. Naopak, keď účastníci pocítili strach, hnev, frustráciu alebo stres, DNA sa skrútila a skrátila. No len čo z účastníkov experimentu opäť začala vyžarovať radosť, láska a vďačnosť, kódy DNA sa opäť aktivovali.

Hlavným záverom týchto experimentov je, že negatívnym zameraním našich myšlienok a pocitov si vytvárame množstvo problémov, vrátane zdravotných. Zmenou tohto zamerania na pozitívne sme schopní úplne zmeniť aj svoj osud a prinavrátiť stratené zdravie.

Ak chcete byť zdraví, odstráňte zo svojho života všetky negatívne faktory a v prvom rade prestaňte sledovať tie programy a správy na TV a internetových portáloch, ktoré prispievajú k vzniku negatívnych myšlienok a pocitov, ako sú informácie o hromadných úmrtiach, nehodách, katastrofy, teroristické útoky, vraždy, násilie atď.

Nedovoľte systému, aby manipuloval s vaším vedomím a správaním a zmenil vás na energetické „dojné kravy“. Nepodliehajte všetkým týmto „trikom“ a snažte sa udržať svoje vedomie ďalej od nízkofrekvenčných energií strachu, nenávisti a hnevu. Pamätajte – tieto energie ničia vaše zdravie a blokujú kódy DNA, čím zasahujú do vášho vlastného vývoja a sebarozvoja. Ale človek je schopný vedome odolávať týmto negatívnym energiám.

Preložil: OZ Biosféra www.biosferaklub.info

The post Naše myšlienky môžu byť zodpovedné za naše zdravie appeared first on OZ Biosféra.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie