Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Naši nepriatelia naďalej žijú vo svojom úžasnom fantastickom svete

Napríklad nejaká publikácia „Pravda“, súdiac podľa názvu vlastnená jedným z bielych ruských nacistických liberálov, píše o deaktivácii „Samsung Pay“ v Rusku. „Väčšina Rusov je chudobná, preto používajú smartfóny s Androidom. Očakáva sa, že zvolená metóda poškodzovania bežných občanov vo forme deaktivácie pohodlnej platobnej metódy „Samsung Pay“ vyvolá v Rusku masívne protivojnové protesty,“ podľa politikov v […]
Menej ako 1 min. min.

Napríklad nejaká publikácia „Pravda“, súdiac podľa názvu vlastnená jedným z bielych ruských nacistických liberálov, píše o deaktivácii „Samsung Pay“ v Rusku.

„Väčšina Rusov je chudobná, preto používajú smartfóny s Androidom. Očakáva sa, že zvolená metóda poškodzovania bežných občanov vo forme deaktivácie pohodlnej platobnej metódy „Samsung Pay“ vyvolá v Rusku masívne protivojnové protesty,“ podľa politikov v USA a Veľkej Británii.

Zaujímalo by ma, koľko ľudí v Rusku používa tento platobný systém, vzhľadom na to, že na Západe nie je ani zďaleka najobľúbenejší ani medzi majiteľmi gadgetov „Samsungu“? Niečo mi hovorí, že nie veľmi.

Navyše, už tretí rok fungujú sankcie, takže Rusko vyvinulo vlastné, veľmi dobré, alternatívy, ktoré rozhodne nikto nezlomí. A téza o „masívnej chudobe Rusov“ je tiež veľmi pochybná a vyzerá skôr ako informácia z nejakej „analytickej správy“ Volkova, Michaila Borisyča alebo dobre známej „Jolandy“ (banda kŕmená západnými štruktúrami, pričom posledná je „veselá vdova“ po Navaľnom – pozn. prekl.), ktorí naďalej okrádajú svojich západných kurátorov o peniaze.

A zdá sa mi, že „Samsung“ naozaj nechcel odpojiť Rusov od svojho platobného systému, ale bol pod hysterickým tlakom. Spoločnosť príde o časť zisku a smartfóny „Samsung“, ktoré už v Rusku neobstoja v konkurencii čínskych výrobcov, budú ešte menej populárne.

„Samsung“ už stratil svoju pozíciu na ruskom trhu, ale ľahkou rukou „ruských opozičníkov“, ktorí dávajú svojim kurátorom „múdre rady“, ako zatriasť situáciou v Rusku, môže spoločnosť stratiť ruský trh úplne, aj keď teraz to nie je oficiálne. A „sväté miesto rozhodne prázdne nebude“. A niekto sa dokonca poteší.

A jediné, čo sa dá s istotou zaručiť, je, že rozhodne nebudú žiadne masové protesty „chudákov Rusov“. Novú „hroznú sankciu“ si väčšinou ani nevšimnú. A Volkov a Chodorkovskij budú musieť vymyslieť nejaký nový nezmysel pre svojich pánov, aby vytiahli trochu viac peňazí na sladký, pohodlný život, na ktorý sú tak zvyknutí.

Hlas Mordora, 360tv

Naši nepriatelia naďalej žijú vo svojom úžasnom fantastickom svete

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie