Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Násilné úmrtí ženy na Svitavsku. Nad případem se vznášejí otazníky, policisté k detailům mlčí

Policisté prověřují násilnou smrt ženy v Jevíčku. Více informací zveřejníme, jakmile to okolnosti dovolí,“ napsala policie z Pardubického kraje. ČTĚTE TAKÉ: Záchranná akce u Karlova mostu. Člun zmizel pod hladinou, hasiči tahali lidi z vody Před necelými dvěma týdny policie v Pardubickém kraji obvinila osmatřicetiletého muže z vraždy, která se stala v pondělí 20. května večer […]
Menej ako 1 min. min.

Policisté prověřují násilnou smrt ženy v Jevíčku. Více informací zveřejníme, jakmile to okolnosti dovolí,“ napsala policie z Pardubického kraje.

ČTĚTE TAKÉ: Záchranná akce u Karlova mostu. Člun zmizel pod hladinou, hasiči tahali lidi z vody

Před necelými dvěma týdny policie v Pardubickém kraji obvinila osmatřicetiletého muže z vraždy, která se stala v pondělí 20. května večer v jednom z rodinných domů ve Vysokém Mýtě na Orlickoústecku. Obviněný podle kriminalistů v opilosti a po předchozí hádce kuchyňským nožem jednou bodl do hrudníku o dva roky mladšího muže. Ten zemřel následující den ráno v nemocnici v Hradci Králové.

Loni policisté v Pardubickém kraji vyšetřovali pět vražd, z toho jednu dokonanou. Ta se stala ještě o rok dříve, původně bylo ale vyšetřování vedeno jako trestný čin zbavení osobní svobody s následkem smrti, teprve později vyšetřovatelé případ překvalifikovali. Všechny vraždy kriminalisté objasnili.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Vrah brutálně zardousil a okradl stařenku. Peníze měl utratit zavrženíhodným způsobem

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie