Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nastriekajte na rolku toaletného papiera a už nikdy nepoužijete iný prípravok. Premení vašu kúpeľňu

03.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/ReaLiia). Ako sa raz a navždy zbaviť zápachu z kúpeľne? V tomto článku si vysvetlíme príčiny opakujúceho sa problému a ako ich efektívne riešiť. Zabudnite na chemické čistiace prostriedky a osviežovače vzduchu z obchodu. Tento trik dokáže zázraky. Foto: shutterstock/ReaLiia Je iróniou, že miestnosť, ktorá je určená na hygienické […]
Menej ako 1 min. min.

03.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/ReaLiia).

Ako sa raz a navždy zbaviť zápachu z kúpeľne? V tomto článku si vysvetlíme príčiny opakujúceho sa problému a ako ich efektívne riešiť. Zabudnite na chemické čistiace prostriedky a osviežovače vzduchu z obchodu. Tento trik dokáže zázraky.

Foto: shutterstock/ReaLiia

Je iróniou, že miestnosť, ktorá je určená na hygienické účely, sa stáva aj tou, kde sa hromadí najviac nečistôt. Áno, máme na mysli toaletu. Práve tu sa nachádza väčšina baktérií, ktoré spôsobujú problém s nepríjemným zápachom.

Ako s tým bojovať? Existuje niekoľko domácich prostriedkov, ktoré vám pomôžu vyhnúť sa nadmernému používaniu chemikálií a zbaviť sa problému raz a navždy.

Ako sa zbaviť zápachu z kúpeľne? Je potrebné mať na pamäti niekoľko aspektov

Najčastejšou príčinou nepríjemných pachov v kúpeľni môže byť nadmerné hromadenie vlhkosti na uterákoch a koberčekoch. Preto je dôležité ich umývať a vymieňať za nové čo najčastejšie. Niekedy môžu byť problémom zvyšky mydla, ktoré sa usádzajú v rôznych zákutiach a vytvárajú zvyšky. Nečistoty sa často môžu zmeniť na pleseň, ktorá je určite zdrojom nepríjemného zápachu. Preto je dôležité toaletu pravidelne čistiť a vždy, keď je to možné, vetrať.

Ak problém so zápachom pretrváva, mali by ste venovať pozornosť stavu záchodovej kefy, ktorú treba tiež vymeniť. Keď chceme prírodné čistiace prostriedky, nič nebude fungovať tak dobre ako jedlá sóda a ocot. Použitím týchto dvoch prípravkov si môžeme byť istí, že povrchy budú riadne vyčistené a navyše vydezinfikované.

Po dôkladnom vyčistení toalety a voňajúcej čistotou by bolo dobré preventívne použiť osviežujúce prostriedky. Ich výroba je detská hra a stojí málo. Pozrite sa, čo robiť, aby sa vaša kúpeľňa zmenila na domáce kúpele, kde budete radi tráviť čas.

Osviežovač vzduchu do kúpeľne. Lacný a jednoduchý trik, ktorý vám pomôže zbaviť sa tohto nepríjemného problému

Jedným z najobľúbenejších riešení problémov s nepríjemným zápachom na toalete sú osviežovače vzduchu, ktoré možno ľahko zakúpiť v každom obchode. Nie je však žiadnym tajomstvom, že domáce opravné prostriedky sú oveľa lacnejšie a zároveň nemenej účinné. V jednom z našich článkov sme priniesli recept na prípravu domáceho osviežovača vzduchu, ktorý dobre poslúži nielen na toalete, ale aj v iných miestnostiach.

Citrusové plody sú zvyčajne dobrým riešením, pokiaľ ide o kúpeľňu – dodávajú sviežosť a účinne eliminujú nepríjemné pachy. Existuje však ešte jeden zaujímavý spôsob, ako si udržať príjemnú vôňu. Na tento účel použijeme toaletný papier.

Stačí vybrať všetky rolky z obalu a každú z nich jemne pokvapkať esenciálnym olejom. Spoľahlivé sa ukážu tóny mäty, eukalyptu a levandule. Majú antibakteriálne a osviežujúce vlastnosti. Vďaka tejto metóde už nepríjemný zápach nebude patriť medzi vaše domáce problémy.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Zabudli ste vyvesiť bielizeň a vaše oblečenie smrdí ako stuchlina? Nalejte polovicu pohára do vody a problém je vyriešený

Zabaľte ich do alobalu a položte na parapet. Okamžite tak vyriešite nepríjemný letný problém

The post Nastriekajte na rolku toaletného papiera a už nikdy nepoužijete iný prípravok. Premení vašu kúpeľňu appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie