Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nastriekajte vatový tampón a potrite ním papierovú rolku. Tento patent zmenil moju kúpeľňu

29.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/mrrr_lifestyle). Ako dosiahnuť, aby váš domov príjemne voňal, najmä v kúpeľni, spálni a šatníku? Namiesto kupovania hotových výrobkov z obchodu použite jednoduché domáce triky. Vďaka nim bude každé miesto šialene krásne voňať. A len za drobné, pretože použijete to, čo už máte. Ako dosiahnuť, aby váš domov príjemne voňal, […]
Menej ako 1 min. min.

29.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: instagram.com/mrrr_lifestyle).

Ako dosiahnuť, aby váš domov príjemne voňal, najmä v kúpeľni, spálni a šatníku? Namiesto kupovania hotových výrobkov z obchodu použite jednoduché domáce triky. Vďaka nim bude každé miesto šialene krásne voňať. A len za drobné, pretože použijete to, čo už máte.

Ako dosiahnuť, aby váš domov príjemne voňal, najmä v kúpeľni, spálni a šatníku? Namiesto kupovania hotových výrobkov z obchodu použite jednoduché domáce triky
Foto: instagram.com/mrrr_lifestyle

Hotové, v obchode zakúpené vône často nespĺňajú naše očakávania. Často stoja veľa peňazí, nevydržia dlho a navyše samotná vôňa nie vždy spĺňa naše očakávania. Namiesto toho, aby ste pokračovali v hľadaní dokonalého výrobku, stavte na osvedčené, doma vyrobené riešenie. Už nikdy nebudete kupovať vôňu do domácnosti v obchode. Zakladateľka účtu @mrrr_lifestyle na Instagrame sa podelila o svoje spoľahlivé triky.

Z čoho vyrobiť domáci osviežovač vzduchu? Jednoduchý trik do kúpeľne

Kúpeľňa je miesto, ktoré používame každý deň a na ktorom sa niekedy nachádza nepríjemný zápach. Niet divu, že ho chceme zamaskovať. Zabudnite na hotové spreje alebo vonné tyčinky. Namiesto toho nastriekajte vatu so svojím obľúbeným parfumom a potom ňou utrite vnútornú stranu rolky toaletného papiera. Krásna vôňa bude pretrvávať tak dlho, ako dlho ho budete používať. Ak chcete predĺžiť účinok, urobte to aj s rolkou, ktorá len „čaká“, kým na ňu príde rad, a nepoužíva sa pravidelne. Týmto jednoduchým spôsobom osviežite miestnosť bez toho, aby ste jej pridali ďalší neporiadok.

Ako dodať svojmu domovu vôňu? Dajte si ju do vankúšov

Pomocou vaty môžete dodať krásnu vôňu aj iným miestnostiam. Namočte ich do parfumu a potom ich vložte do obliečok dekoračných vankúšov. Príjemnú vôňu si vychutná každý, kto si sadne na pohovku, aby si oddýchol. Len nezabudnite vybrať parfum, ktorý je primerane ľahký a osviežujúci, a nie ťažký a príliš silný, pretože dosiahnete opačný účinok. Namiesto parfumu môžete vždy použiť esenciálny olej.

Čo dať do šatníka, aby voňal? Pomôže ryža

S pomocou parfumov (alebo esenciálnych olejov) sa aj vo vašom šatníku s oblečením rozvonia krásna vôňa. Pripravte si bavlnené vrecko, nasypte doň ryžu a vnútro postriekajte vybraným prípravkom. Potom ho zaviažte a umiestnite medzi oblečenie. V situáciách, keď navyše bojujete s odevnými moľami, sa oplatí staviť na levanduľový olej. Škodcov sa zbavíte raz-dva.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Pani z parfumérie prezradila, ktoré vône sú afrodiziakálne. Jedna z nich je veľmi kontroverzná

Táto vôňa domova vydrží až 2 týždne. Stačí pridať do vody a vložiť tyčinky

The post Nastriekajte vatový tampón a potrite ním papierovú rolku. Tento patent zmenil moju kúpeľňu appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie