Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nastrúhajte ho a pridajte cukor. S nepríjemným problémom si rýchlo poradí jednoduchý trik

05.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: súkromný archív). Umývanie pripáleného riadu je činnosť, ktorá si zvyčajne vyžaduje veľa času a síl. Medzitým si to jednoduchým trikom môžete výrazne uľahčiť. Pravdepodobne už máte všetko, čo potrebujete. Domáca zmes vás neraz zachráni pred problémami. Foto: súkromný archív Metódy domáceho čistenia sú lacné, efektívne a veľmi jednoduché. S […]
Menej ako 1 min. min.

05.06.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: súkromný archív).

Umývanie pripáleného riadu je činnosť, ktorá si zvyčajne vyžaduje veľa času a síl. Medzitým si to jednoduchým trikom môžete výrazne uľahčiť. Pravdepodobne už máte všetko, čo potrebujete. Domáca zmes vás neraz zachráni pred problémami.

Foto: súkromný archív

Metódy domáceho čistenia sú lacné, efektívne a veľmi jednoduché. S ich pomocou zaberú aj komplikovanejšie činnosti oveľa menej času. Ak musíte drhnúť pripálené hrnce, zabudnite na míňanie peňazí za produkty z obchodu. Pripravte si domácu zmes na špeciálne úlohy. Žiadny ocot.

Ako vyčistiť silne pripálený hrniec? Jednoduchý trik

Umývanie hory špinavého riadu nie je práve najpríjemnejšia upratovacia úloha. Ešte horšie je, keď v rade čaká pripálený hrniec a nikto si ho nechce vziať ani po namočení. Ako ho vyčistiť rýchlo, dokonca príjemne a určite bez drhnutia? Vezmite si mydlo z kúpeľne a cukor z kuchyne. Problém vyriešite za chvíľu.

Ako odstrániť pripáleniny z hrnca? Pripravte si domácu zmes z dvoch ingrediencií

Ideálnym prípravkom na čistenie popálenín je zmes, ktorú si sami vyrobíte. Kúsok mydla nastrúhajte alebo nožom nakrájajte na malé kúsky, potom ich hoďte na dno pripáleného hrnca a zalejte teplou vodou. Pridajte 2-3 lyžice cukru a dôkladne premiešajte, kým sa ingrediencie nerozpustia. Nakoniec použite kefu alebo špongiu a pripálené zvyšky dôkladne zotrite. Zmiznú bez vytrvalého drhnutia.

Foto: súkromný archív

Ako sa zbaviť pripálených škvŕn z panvice, rúry a sporáka? Pridajte do tekutiny

Cukor je tiež ideálnym doplnkom čistiacich prostriedkov, najmä prostriedku na umývanie riadu. Nasypte trochu na napenenú hubku a utrite mastné škvrny zo sporáka, rúry alebo dokonca panvice. Namiesto cukru môžete samozrejme použiť aj soľ. Zmes bude pôsobiť ako peeling, no namiesto odumretej kože odstráni odolnú špinu. Nakoniec stačí utrieť vlhkou handričkou a utrieť dosucha.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Skladujete takto uteráky? Je to zlé pre vaše zdravie

Pridám niekoľko kvapiek do vody a utriem obrazovku televízora

The post Nastrúhajte ho a pridajte cukor. S nepríjemným problémom si rýchlo poradí jednoduchý trik appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie