Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Natrite pod oči a počkajte 25 minút. Funguje to ako botox a stojí menej ako 3 eurá

6.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe(Foto: shutterstock/Robert Przybysz). Ako sa zbaviť vrások pod očami? Nemusíte sa o to pokúšať pomocou drahých, špecializovaných metód. Niekedy si ani neuvedomujeme, že máme doma skutočné poklady, ktoré sa svojou účinnosťou vôbec nelíšia. Čo na vrásky? Čo pomôže na vrásky pod očami?Foto: shutterstock/Robert Przybysz S pribúdajúcim vekom stráca naša pokožka pružnosť […]
Menej ako 1 min. min.

6.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe(Foto: shutterstock/Robert Przybysz).

Ako sa zbaviť vrások pod očami? Nemusíte sa o to pokúšať pomocou drahých, špecializovaných metód. Niekedy si ani neuvedomujeme, že máme doma skutočné poklady, ktoré sa svojou účinnosťou vôbec nelíšia. Čo na vrásky?

Čo pomôže na vrásky pod očami?
Foto: shutterstock/Robert Przybysz

S pribúdajúcim vekom stráca naša pokožka pružnosť a to, že sa pod očami objavujú vrásky, je úplne prirodzený proces. Nie vždy sa s tým dokážeme zmieriť a v záujme zachovania vzhľadu siahame po kozmetických prípravkoch, ktoré nám pomáhajú tento problém zmierniť. Tento výrobok, s ktorým si poradíte s vráskami pod očami, už pravdepodobne máte doma. A ak nemáte, môžete si ho kúpiť za menej ako 3 eurá. Nielenže nepreplatíte, ale vaša pleť sa vám poďakuje.

Ako odstrániť vrásky pod očami? Siahnite po vazelíne

Vazelína sa dá kúpiť za približne 2,20 eúr. Výrobok je účinný a zaberie na mnohé kožné problémy. Nie každý si však uvedomuje, že môže pomôcť odstrániť aj viditeľné vrásky pod očami, vďaka čomu bude pokožka vyživená, hladká a viditeľne pevnejšia.

Aplikujte ju pravidelne a už po niekoľkých týždňoch by ste mali začať pozorovať prvé zmeny.
Foto: shutterstock/Towfiqu ahamed barbhuiya

Ako sa nanáša vazelína pod oči? Je to veľmi jednoduché. Stačí naniesť hrubú vrstvu na pokožku a počkať 25-30 minút. Po uplynutí tejto doby si vazelínu z tváre dôkladne zmyte. Aplikujte ju pravidelne a už po niekoľkých týždňoch by ste mali začať pozorovať prvé zmeny. Vazelína je navyše skvelá na suchú pleť. Ak ju nanesiete na noc, ráno sa zobudíte oddýchnutí a s viditeľne hydratovanou pleťou. Ak máte pochybnosti, nezabudnite vykonať test citlivosti na malom kúsku pokožky.

Čo je dobré na vrásky pod očami? Domáce prostriedky sú kľúčom k úspechu

Okrem kozmetickej vazelíny na vrásky pod očami môžete siahnuť aj po niečom inom. Hovoríme o obyčajnej čerstvej uhorke. Nakrájajte ju na plátky, priložte na oči, ľahnite si a relaxujte. Približne po 10 minútach zeleninu stiahnite a tešte sa z hladkej pleti. Medzitým môžete na noc používať oleje ako očné sérum. Dobre poslúžia arganový, kokosový a esenciálny rododendronový olej.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Vyplnia vrásky ako cement. Hitom sú masti z drogérie, ktoré stoja pár eur

Len 20 minút. Vrásky okolo úst budú vyhladené a menej viditeľné

The post Natrite pod oči a počkajte 25 minút. Funguje to ako botox a stojí menej ako 3 eurá appeared first on Vášeň v tebe.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie