Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Naučte sa trik, ktorý „vyžehlí“ celulitídu. Do leta máte ešte čas. Opakujte ho 3-krát týždenne

13.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/YAKOBCHUK VIACHESLAV). Ako sa vysporiadať s nežiaducou celulitídou? Tento problém sa často vracia po zime, keď sa náš šatník stáva menej objemným. Navrhujeme niekoľko účinných spôsobov, ktoré vám pomôžu zbaviť sa „pomarančovej kože“ včas pred letom. Ako sa vysporiadať s nežiaducou celulitídou?Foto: shutterstock/YAKOBCHUK VIACHESLAV Celulitída, bežne označovaná ako „pomarančová […]
Menej ako 1 min. min.

13.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/YAKOBCHUK VIACHESLAV).

Ako sa vysporiadať s nežiaducou celulitídou? Tento problém sa často vracia po zime, keď sa náš šatník stáva menej objemným. Navrhujeme niekoľko účinných spôsobov, ktoré vám pomôžu zbaviť sa „pomarančovej kože“ včas pred letom.

Ako sa vysporiadať s nežiaducou celulitídou?
Foto: shutterstock/YAKOBCHUK VIACHESLAV

Celulitída, bežne označovaná ako „pomarančová koža“, je problém, ktorý postihuje mnoho ľudí bez ohľadu na pohlavie alebo vek. Nie je to ochorenie ohrozujúce zdravie, ale môže výrazne ovplyvniť náladu a sebavedomie. Letná sezóna sa rýchlo blíži, preto vám prinášame niekoľko tipov, ako sa účinne vysporiadať s celulitídou, aby ste sa cítili krásne a v pohode.

Prírodné oleje na celulitídu. Uľahčujú a zefektívňujú boj

Grapefruitový olej stimuluje krvný obeh, má tonizujúce vlastnosti a predovšetkým odbúrava podkožný tuk.
Foto: shutterstock.com/Alexander Prokopenko

Ak chcete účinne bojovať proti celulitíde, kokosový a grapefruitový olej by sa mali stať vašimi novými priateľmi. Grapefruitový olej stimuluje krvný obeh, má tonizujúce vlastnosti a predovšetkým odbúrava podkožný tuk. Stačí zmiešať niekoľko kvapiek s kokosovým olejom a 3x týždenne votrieť do pokožky. Pri pravidelnom používaní si rýchlo všimnete výsledky.

Čo funguje najlepšie na celulitídu? Zistite pravdu

Chôdza, bicyklovanie, beh a plávanie sú najlepšie aktivity na zlepšenie vzhľadu našich stehien.
Foto: shutterstock/lzf

Žiadny olej však nemôže nahradiť vyváženú stravu a fyzickú aktivitu. Práve v kombinácii s týmito dvoma faktormi dosiahneme najlepšie výsledky a máme šancu minimalizovať výskyt „pomarančovej kože“ ešte pred letom. Anticelulitídna diéta by mala zahŕňať obmedzenie príjmu sladkostí, nezdravých tukov, soli a spracovaných jedál. Oplatí sa zvýšiť množstvo mliečnych výrobkov, rýb, zeleniny a rastlinných tukov. Zmena stravy je nevyhnutnosťou, ak chcete skutočne bojovať proti celulitíde.

Pokiaľ ide o fyzickú aktivitu, nevyhnutné je každodenné cvičenie, ako aj špeciálne cvičenia proti celulitíde, ktoré možno úspešne vykonávať doma. Chôdza, bicyklovanie, beh a plávanie sú najlepšie aktivity na zlepšenie vzhľadu našich stehien. Okrem toho v súčasnosti nájdete na internete množstvo cvičení určených špeciálne na liečbu proti „pomarančovej koži“. Svoje každodenné fyzické aktivity obmieňajte, ale dbajte na to, aby boli systematické, a výsledky sa dostavia prirodzene.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Chcete sa dostať na leto do formy? Tu je, koľkokrát týždenne musíte cvičiť

Tréner poukázal na jeden cvik. Je to najlepší spaľovač tukov. „Môžete to robiť kdekoľvek“

The post Naučte sa trik, ktorý „vyžehlí“ celulitídu. Do leta máte ešte čas. Opakujte ho 3-krát týždenne appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie