Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Navlhčite si nohavice a natiahnite ich cez stoličku. Tento bežný problém vyriešite v okamihu

11.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Lia_Russy). Sú vaše obľúbené nohavice v páse príliš tesné? Je to veľmi častý problém. Nemusíte ich však hádzať do koša. Oveľa lepšou možnosťou by bolo vyskúšať niekoľko jednoduchých domácich prostriedkov, aby ste ich mohli opäť nosiť. Navrhujeme, ako roztiahnuť príliš tesné džínsy. Neutratíte ani cent! Sú vaše obľúbené nohavice […]
Menej ako 1 min. min.

11.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Lia_Russy).

Sú vaše obľúbené nohavice v páse príliš tesné? Je to veľmi častý problém. Nemusíte ich však hádzať do koša. Oveľa lepšou možnosťou by bolo vyskúšať niekoľko jednoduchých domácich prostriedkov, aby ste ich mohli opäť nosiť. Navrhujeme, ako roztiahnuť príliš tesné džínsy. Neutratíte ani cent!

Sú vaše obľúbené nohavice v páse príliš tesné?
Foto: shutterstock/Lia_Russy

Čo robiť, ak sú vám džínsové nohavice v páse príliš tesné? Postupujte podľa mimoriadne jednoduchého domáceho prostriedku. Najlepší spôsob je, ak ich v páse hojne navlhčíte vodou. Potom nohavice pretiahnite cez širokú a rovnú plochu. Môže to byť napríklad zadná strana stoličky alebo žehliaca doska. Nechajte ich schnúť cez noc. Keď nohavice úplne vyschnú, zistíte, že vlákna sa uvoľnili a nohavice už nie sú také tesné ako predtým. Nezabudnite však, že ich nesmiete príliš natiahnuť.

Jednoduchá cesta k tesným nohaviciam. Efekt vás poteší

Ďalšia obľúbená metóda zahŕňa ošetrenie nohavíc horúcou parou. Môžete to urobiť pomocou naparovača oblečenia alebo žehličky s parnou funkciou. Prechádzajte žehličkou po látke. Na druhej strane ju jemne natiahnite. Vplyvom tepla a pary sa vlákna uvoľnia a látka nebude taká tuhá ako predtým.

Príliš tesné nohavice? Podelila sa o zaujímavú metódu

Pred časom sa o podobnú metódu podelil tiktokerka @bug318_. Žena rozprávala o triku, ktorý pred rokmi používala jej babička. Ako prezradila, kúpila si nohavice, ktoré jej boli príliš tesné. Vtedy jej babička poradila niečo prekvapivé. – Povedala mi: ‚Len mi ver, osprchuj sa, nos ich doma, trochu ich natiahneš a potom ich nechaj uschnúť a už ich nedávaj do sušičky,‘ povedala vo videu. A ako dodala, táto metóda skutočne funguje.

Jedným z najzaujímavejších spôsobov, ako osviežiť džínsy bez prania, je vložiť ich do mrazničky.
Foto: shutterstock/Parkin Srihawong

Ako sa staráte o svoje džínsy? Oplatí sa poznať túto metódu

Aby vám džínsy neboli rýchlo príliš tesné, je dobré prať ich v práčke čo najmenej. Takto si zachovajú nielen svoju veľkosť, ale aj svoj dobrý vzhľad. Jednotlivé škvrny je najlepšie odstrániť ručne pomocou mydla a vody. Na druhej strane, keď ich musíte prať, používajte čo najšetrnejšie pracie prostriedky.

Jedným z najzaujímavejších spôsobov, ako osviežiť džínsy bez prania, je vložiť ich do mrazničky. Podľa tejto metódy vložíme nohavice do sieťky a vložíme ich na noc do mrazničky. Vďaka nízkej teplote získajú späť svoj dobrý vzhľad. Zaujímavé je, že túto metódu používa aj Chip Bergh, predseda predstavenstva spoločnosti Levis Strauss & Co. – ‚Čím menej často ich periete, tým dlhšie vyzerajú ako nové,‚ povedal. Spomenul tiež, že svoj obľúbený pár džínsov už 10 rokov neperie a nečistoty odstraňuje pomocou špongie a malého množstva pracieho prostriedku.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Ako si vybrať dokonalé rifle? Tisíce žien robia túto chybu pred meraním

Nalejem do zásuvky namiesto aviváže. Džínsy nevyblednú a sú príjemné na dotyk

The post Navlhčite si nohavice a natiahnite ich cez stoličku. Tento bežný problém vyriešite v okamihu appeared first on Vášeň v tebe.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie