Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Návrat Fica sa blíži. Mal by sa objaviť na verejnosti, skloňuje sa konkrétny dátum

Mal sa vrátiť na prelome júna a júla. To hovoril premiér Robert Fico zo Smeru približne pred mesiacom vo videu, v ktorom sa ľuďom prihovoril vôbec po prvý raz po atentáte. Uplynul takmer mesiac a správy o jeho zlepšenom zdravotnom stave sa objavili už viackrát. Očakáva sa teda, že predseda vlády čoskoro predstúpi pred verejnosť. Tento týždeň sa preňho […]
Menej ako 1 min. min.

Mal sa vrátiť na prelome júna a júla. To hovoril premiér Robert Fico zo Smeru približne pred mesiacom vo videu, v ktorom sa ľuďom prihovoril vôbec po prvý raz po atentáte. Uplynul takmer mesiac a správy o jeho zlepšenom zdravotnom stave sa objavili už viackrát. Očakáva sa teda, že predseda vlády čoskoro predstúpi pred verejnosť.

Tento týždeň sa preňho otvárajú dve príležitosti. Prvou je stredajšie výjazdové rokovanie vlády v obci Zákamenné na Orave. Podľa informácií HN sa však pravdepodobnejšie javí to, že ho občania budú môcť uvidieť až počas slávností svätého Cyrila a Metoda. Tie organizuje Úrad vlády spolu s ministerstvom kultúry. Uskutočnia sa v piatok večer na hrade Devín.

Trvalé následky

Tento článok je určený iba pre predplatiteľov.
Zostáva vám 78% na dočítanie.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie