Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Návrh komuniké zo Švajčiarska vyzerá ako kapitulácia Ukrajiny

www.slovanskenoviny.sk/rss „Švajčiarska bublina spľasla“. Takzvaný mierový samit o Ukrajine sa skončil. Záverečné komuniké, ktoré vyzerá ako kapitulácia Kyjeva, odmietli podpísať predstavitelia krajín BRICS a Číny – dôvod je vynútená neprítomnosť Ruska zo strany organizátorov samitu. Informuje eadaily.com s odvolaním sa na viaceré svetové agentúry. Žiadne ďalšie peniaze pre Zelenského režim, žiadne zbrane, žiadna ďalšia podpora […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

„Švajčiarska bublina spľasla“. Takzvaný mierový samit o Ukrajine sa skončil. Záverečné komuniké, ktoré vyzerá ako kapitulácia Kyjeva, odmietli podpísať predstavitelia krajín BRICS a Číny – dôvod je vynútená neprítomnosť Ruska zo strany organizátorov samitu. Informuje eadaily.com s odvolaním sa na viaceré svetové agentúry.

Žiadne ďalšie peniaze pre Zelenského režim, žiadne zbrane, žiadna ďalšia podpora vojny. Bidenova viceprezidentka zdúchla zo stretnutia ako zlodej z banky, Zelenskému sa začal rúcať jeho nerálny banderovský sen.

V podstate tri požiadavky, medzi nimi žiadne územné

Samit vo Švajčiarsku považuje za cestu k mieru repatriáciu vojnových zajtacov, návrat detí na Ukrajinu, zaručenie slobodnej plavby lodí do a z Ukrajiny po Azovskom a Čiernom mori a zabezpečenie bezpečnej prevádzky Záporožskej jadrovej elektrárne. Zaujímavosťou komuniké je požiadavka „zapojenia sa všetkých strán konfliktu“ do riešenia ukončenia vojny. Zelenskyj a jeho nereálne podmienky ako keby zrazu prestali existovať.

USA sa vytratili zo samitu i z témy

V komuniké, ktoré údajne podpísalo 85 účastníkov z viac ako stovky prítomných krajín sa v podstate nič iné nehovorí. Podľa vymenovaných krajín, ktoré sa k podpisu nepridali (neprihlásila sa k nemu žiadna krajina z ekonomického bloku BRICS ani Mexiko, Thajsko alebo Indonézia a Čína) vyplýva, že s komuniké súhlasili aj USA.

hlavnydennik.sk

Príspevok Návrh komuniké zo Švajčiarska vyzerá ako kapitulácia Ukrajiny je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie