Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nech žije Fico, nech žije Fico! Skandoval masívny dav na pražskej demonštrácii

www.slovanskenoviny.sk/rss Nech žije Fico, nech žije Fico! Na pražskom Václavskom námestí sa zišiel masívny dav, ktorý prišiel na demonštráciu pred eurovoľbami, ktorú organizovala strana Tomia Okamuru SPD, ktorá je v európskej frakcii Identita a Demokracia Na tejto demonštrácii sa zúčastnili aj predstavitelia Slovenskej národnej strany (SNS), jej predseda Andrej Danko a poslanci Národnej rady Rudolf Huliak, […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Nech žije Fico, nech žije Fico! Na pražskom Václavskom námestí sa zišiel masívny dav,

ktorý prišiel na demonštráciu pred eurovoľbami, ktorú organizovala strana Tomia Okamuru SPD, ktorá je v európskej frakcii Identita a Demokracia

Na tejto demonštrácii sa zúčastnili aj predstavitelia Slovenskej národnej strany (SNS), jej predseda Andrej Danko a poslanci Národnej rady Rudolf Huliak, Adam Lučanský, či kandidátka do Európskeho parlamentu Romana Tabak.

Jednota národných strán

Danko vystúpil vo štvrtok so svojim prejavom. Podujatie má podľa SNS demonštrovať jednotu národných strán, čo považuje za dôležité. „Demonštrovanie jednoty národných strán. Spojenie národných strán v jednotlivých štátoch je tým najdôležitejším odkazom štvrtkovej demonštrácie,“ povedal šéf SNS.

Skandovali meno premiéra

Prítomní občania si spomenuli aj na predsedu vlády Roberta Fica, ktorí skandovali jeho meno: „Nech žije Fico, nech žije Fico,“ ozývalo sa z davu. Premiér sa aktuálne zotavuje zo strelných zranení, ktoré mu v stredu 15. mája spôsobil atentátnik na výjazdovom rokovaní v Handlovej.

ereport.sk

Príspevok Nech žije Fico, nech žije Fico! Skandoval masívny dav na pražskej demonštrácii je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie