Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nedarí sa Vám odskrutkovať zaváracie poháre? Namiesto toho, aby ste siahali po otvárači, siahnite po tomto predmete

09.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/inventbbart Súkromný archív). Môže byť ťažké sami odskrutkovať zaváracie poháre. Najmä ak je ich veko pripevnené tak pevne, že sa pri pohybe ruky nepohne a nemáte po ruke otvárač. Nesnažte sa však s vekom dlho zápasiť ani sa v ňom nehrabte príborom. Namiesto toho použite obľúbenú… bublinkovú fóliu. Nedarí […]
Menej ako 1 min. min.

09.04.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/inventbbart Súkromný archív).

Môže byť ťažké sami odskrutkovať zaváracie poháre. Najmä ak je ich veko pripevnené tak pevne, že sa pri pohybe ruky nepohne a nemáte po ruke otvárač. Nesnažte sa však s vekom dlho zápasiť ani sa v ňom nehrabte príborom. Namiesto toho použite obľúbenú… bublinkovú fóliu.

Nedarí sa Vám odskrutkovať zaváracie poháre alebo fľašu?
Foto: shutterstock/inventbbart Súkromný archív

Snažíte sa odskrutkovať pohár alebo fľašu, no nepohne sa vám veko alebo vrchnák? Doma nakladané uhorky, nakladaná paprika či cuketa chutia oveľa lepšie ako tie z obchodu, no po zaistení sa veko často ťažko odstraňuje.

Našťastie existuje jednoduchý trik, vďaka ktorému to zvládnete za pár sekúnd bez rizika poškodenia. Už nemusíte používať otvárače alebo príbory z kuchynskej zásuvky. Namiesto toho použite obľúbený produkt pripevnený na zabezpečenie zásielok na otvorenie tesne uzavretých pohárov.

Nedarí sa Vám odskrutkovať zaváracie poháre alebo fľašu? Namiesto otvárača použite bublinkovú fóliu

Ak nemôžete otvoriť pohár alebo fľašu, použite bublinkovú fóliu. Produkt pripojený k zásielkam krehkých alebo jemných predmetov sa môže ukázať ako váš spojenec v mnohých núdzových situáciách. Preto ho nevyhadzujte do koša, keď vám príde objednávka.

Odložte si kúsok bublinkovej fólie, opatrne ju omotajte okolo problematického vrchnáku alebo veka a otočte pevne doprava. Nebude sa vám šmýkať ruka ani veko, takže pohár otvoríte za pár sekúnd a môžete si vychutnať svoje obľúbené zaváraniny.

Ak nemôžete otvoriť pohár alebo fľašu, použite bublinkovú fóliu.
Foto: shutterstock/SpeedKingz

Nielen na odskrutkovanie veka pohárov. Bublinková fólia má mnoho využití doma aj na záhrade

Využití bublinkovej fólie je však viac. Okrem odskrutkovania pohára ju môžete použiť aj na ochranu zimných topánok a kabeliek pred prípadným pokrčením, ktoré by mohlo vzniknúť, keby ste ich jednoducho odložili do skrine. Vložte materiál dovnútra a vzduchové bubliny im umožnia zachovať pôvodný tvar.

Bublinková fólia vám navyše pomôže ochrániť vaše záhradné rastliny pred negatívnymi teplotami. A tým, že ho pri práci na záhonoch omotáte okolo násady lopaty, ochránite si ruky pred bolestivými mozoľmi.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

2 produkty. To stačí na to, aby boli poháre ako nové bez drhnutia. Žiadny zápach ani otravná nálepka

Vytlačím na špongiu a minútu drhnem. Drez sa leskne, ako keby bol úplne nový

The post Nedarí sa Vám odskrutkovať zaváracie poháre? Namiesto toho, aby ste siahali po otvárači, siahnite po tomto predmete appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie