Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nedeľný sadizmus ako darček od RTVS

www.slovanskenoviny.sk/rss Ukrutnosť, zvrátenosť, prejavujúca sa trýznením (diváka). To je dnešná nedeľná ponuka zo strany RTVS k sviatočnému obedu. Hodina vysielania s ešteprezidentkou, sólojazda hostky. Koľkokrát sa bude tzv. mainstream mediálne lúčiť so svojou ikonou a modlou ešte do 15. júna? To však nie je jediná zvrátenosť zo strany RTVS. Tie ďalšie si aktuálne všíma publicista Gustáv Murín. […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Ukrutnosť, zvrátenosť, prejavujúca sa trýznením (diváka). To je dnešná nedeľná ponuka zo strany RTVS k sviatočnému obedu. Hodina vysielania s ešteprezidentkou, sólojazda hostky. Koľkokrát sa bude tzv. mainstream mediálne lúčiť so svojou ikonou a modlou ešte do 15. júna?

To však nie je jediná zvrátenosť zo strany RTVS. Tie ďalšie si aktuálne všíma publicista Gustáv Murín.

„RTVS pod vedením Psychopatovičom vybraného Machaja DLHODOBO pracuje na absurdnej nepriateľskej karikatúre R. Fica, umožňujúcej akýkoľvek agresívny ÚTOK.“ Píše vskutku rozpálene publicista.

Takže aj ONI uľahčili atentátnikove rozhodnutie?!!

Uvážte sami, nabáda Gustáv Murín čitateľov: „Keď pred mesiacom, ako sociálny demokrat, Robert Fico len mimochodom spomenul možnosť 4-dňového pracového týždňa (čo by drvivá väčšina občanov privítala), hneď zohnali „odborníka na všecko“ a opozičníka, aby ho VYSMIALI.

Najnovšie však (v sobotu o 16.00 – pozna.red. HD) informovali o ROVNAKOM návrhu ministerky v Poľsku BEZ negatívneho komentára! TÁTO zberba znežívajúca naše dane MUSÍ skončiť!!! Najvyšší čas pre novú verziu verejnoprávneho tele-rádia, kde nie je Slovensko ani v názve na POSLEDNOM mieste!!!“ Ostro konštatuje Gustáv Murín.

A hneď jeden zasvätený komentár pod statusom

Jeho autorom je slušne podpísaný nositeľ ocenenia Krištáľové krídlo, literát a tiež publicista, Ivan Podstupka. Na pár riadkoch „zhmotnil“ celú intelektuálnu a profesionálnu tragédiu súčasnej RTVS:

„RTVS nenapĺňa verejnoprávnosť ani v oblasti športu. Nevysiela vrcholné domáce súťaže, STV prvýkrát nevysiela MS v hokeji. Tragikomicky vyznieva výrok moderátorky po dnešných ranných správach, že RTVS ako jediná prináša z MS priame rozhlasové prenosy. Z veľkého fiaska robia cnosť!“

No čo už

Vonku je krásne, pre zdravie bude určite užitočnejšia prechádzka pred sviatočným obedom!

/ hlavnydennik.sk /

Príspevok Nedeľný sadizmus ako darček od RTVS je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie