Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

“Nedokážu prijať fakty prehry”. Viktorín: Naď by mal okamžite vycúvať z politiky

www.slovanskenoviny.sk/rss Po voľbách sa na Slovensku situácia politicky zmenila. Progresívno – liberálne prúdy prehrali, pretože ľudia nabrali dostatok odvahy vyjadriť svoj odmietavý postoj k absolútnym nezmyslom z ich produkcie. Čo sa však nezmenilo, je to, že zostávajú presvedčení, že oni jediní majú právo a patent na pravdu, na správny názor. Nedokázali prijať fakt prehry a začali […]
Menej ako 1 min. min.

www.slovanskenoviny.sk/rss

Po voľbách sa na Slovensku situácia politicky zmenila. Progresívno – liberálne prúdy prehrali, pretože ľudia nabrali dostatok odvahy vyjadriť svoj odmietavý postoj k absolútnym nezmyslom z ich produkcie.

Čo sa však nezmenilo, je to, že zostávajú presvedčení, že oni jediní majú právo a patent na pravdu, na správny názor. Nedokázali prijať fakt prehry a začali burcovať ľudí na námestiach. Ako to dopadlo, by vedel hovoriť premiér Fico.

Keďže sa nevedia zmieriť s výsledkami volieb, začínajú šíriť okolo seba badateľné bludy. Najviac sa v tejto disciplíne presadzujú dezinformátori z radov Demokratov a za nimi úspešne sekundujú nešťastníci z Progresívneho Slovenska.

Ako sa to prejavuje? Prví tvrdia, že atentát na premiéra bolo iba zinscenovane divadlo a ti druhí zasa vyzývajú, aby sme sa my všetci ospravedlnili. Nevhodné, choré, nekompetentné a zle nápady. Pozitívom je, že ľudia vidia kto Slovensko a ako riadil v poslednom období a čo vtedajším mocipánom reálne išlo.

Preto by som odporučil pánom ako Naď, Šimečka, ale aj mediálny generál Macko, keby sa vrátili z vesmíru na zem a sny, ktoré im pobláznili myseľ, aby vymenili za reálne vnímanie sveta. Rozdúchali ste v spoločnosti nebezpečný oheň horiaci z paliva ako štvanie, hecovanie, vyvolávanie nepokoja a podpory nevraživosti.

Špeciálne pán Naď po tom, ako sa od včera šíri sociálnou sieťou „You tube“ video, v ktorom sa dozvedáme o koľko peňazí pripravil slovenský štátny rozpočet by bolo vhodné, aby sa prestal tlačiť do politiky, ale naopak okamžite z nej vycúval.

Občania od každého politika očakávajú solídnosť. A špeciálne od vás, bývalí vládni potentáti, očakávajú aj slovo “prepáčte”. Také však nemáte v slovníku, však?

Ľudia ako vy, ktorí opovrhujú vlastným národom, štátom ktorí im dal šancu robiť v ňom politiku, do politiky nepatria. Už naozaj stačilo. Ukázali ste že neviete riadiť štát a to je najhoršie vysvedčenie, aké ste si sami mohli dať.

Občania neodpustia, už to prejavili v parlamentných voľbách a verím, že to zopakujú aj vo voľbách do Európskeho parlamentu.

Jozef Viktorín/skspravy.sk

Príspevok “Nedokážu prijať fakty prehry”. Viktorín: Naď by mal okamžite vycúvať z politiky je zobrazený ako prvý na .

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie