Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Neexistuje lepší spôsob, ako si poradiť s vráskami a kožnými problémami. Vmasírujte 2 kvapky pred spaním a počkajte do rána

25.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Semyon Nazarov). Konopný olej je jedným z kozmetických hitov už dlhšiu dobu. Existuje viacero dôvodov, prečo má široké využitie v starostlivosti o pleť. Vďaka nemu je pleť hydratovaná, vyživená, hladká a žiarivá. Ako používať konopný olej na tvár? Vmasírujte 2-3 kvapky konopného oleja na tvár. Foto: shutterstock/Semyon Nazarov Konopný […]
Menej ako 1 min. min.

25.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/Semyon Nazarov).

Konopný olej je jedným z kozmetických hitov už dlhšiu dobu. Existuje viacero dôvodov, prečo má široké využitie v starostlivosti o pleť. Vďaka nemu je pleť hydratovaná, vyživená, hladká a žiarivá. Ako používať konopný olej na tvár?

Vmasírujte 2-3 kvapky konopného oleja na tvár.
Foto: shutterstock/Semyon Nazarov

Konopný olej je jedným z najcennejších produktov svojho druhu. Už dlho sa používa ako prísada do kozmetiky, no čoraz častejšie sa k nemu obraciame ako k súčasti našej starostlivosti o pleť. Konopný olej sa získava z konopných semien. Neobsahuje žiadne látky s narkotickými vlastnosťami a nemá nič spoločné s CBD olejom, aj keď je niekedy súčasťou jeho zmesi. Má charakteristickú žltozelenú farbu a jemnú vôňu. Ako používať konopný olej?

Konopný olej na tvár, pokožku a vlasy. Ako funguje

Konopný olej je bohatý na kyseliny omega-3 a omega-6, antioxidanty, minerály a vitamíny vrátane A, E a K. Pri aplikácii na pokožku zlepšuje jej stav, upokojuje podráždenie a posilňuje ju, a to všetko vďaka svojim výživným, antiseptickým, protizápalovým a regeneračným vlastnostiam. Pokožku robí pružnejšou, znižuje výskyt vrások, zabraňuje tvorbe nových, ako aj zlepšuje hydratáciu a chráni pred vonkajšími vplyvmi. Vďaka nemu sú kožné lézie menej viditeľné a tmavé kruhy pod očami miznú.

Upokojuje podráždenú pokožku, obnovuje prirodzenú hydrolipidovú vrstvu epidermis a spomaľuje proces starnutia pokožky. Pri aplikácii na ruky posilňuje aj nechty a pri aplikácii na pokožku hlavy posilňuje vlasové korienky a zlepšuje ich stav. Je vhodný na každodennú starostlivosť o všetky typy pleti, hoci najviac sa odporúča ľuďom s problémami, ako je akné, ako aj alergikom alebo ľuďom s citlivou pleťou.

Ako používať konopný olej na tvár? Najlepšie je aplikovať ho pred spaním

Konopný olej dnes nájdete nielen v lekárňach, ale aj v mnohých drogériách. Oplatí sa hľadať výrobok bez obsahu CBD. Fľaštička (50 ml) sa pohybuje cenovo od 5 – 8 Eur, ale vydrží dlho. Ako používať konopný olej na tvár? Najjednoduchšie je aplikovať ho večer namiesto klasického nočného krému. Do čistej a vlhkej tváre vmasírujte 2-3 kvapky oleja alebo prípravok zmiešajte napr. s gélom z aloe vera alebo kyselinou hyalurónovou, aby ste pokožku hydratovali. Pred spaním vmasírujte a nechajte pôsobiť približne 20-30 minút.

Nezabudnite používať hydratačné prípravky súbežne s olejmi. Tie ako zmäkčovadlá iba udržujú vlhkosť v pokožke. Konopný olej môžete použiť aj na masáž tváre a pridať ho do svojho obľúbeného očného krému alebo séra. Stačí pridať len kvapku.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Masť z lekárne je zázrak na vrásky. Stojí málo a poskytuje efekt maximálnej hydratácie

Kedysi to bolo „zlato faraónov“, dnes si ho môžete kúpiť v každej drogérii. Zabudnutý všeliek na vrásky

The post Neexistuje lepší spôsob, ako si poradiť s vráskami a kožnými problémami. Vmasírujte 2 kvapky pred spaním a počkajte do rána appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie