Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Neexistuje možnosť, aby ste zostali nepovšimnutá. „Svietiace nechty“ rozžiaria každý styling aj v noci

22.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/unive). Čo sú svietiace nechty? Objavte dizajn nechtov, ktorý upúta pozornosť a zaujme svojím mimoriadnym leskom. Predstavujeme vám skutočný hit vo svete módy, ktorý si úžasným tempom podmaňuje srdcia klientiek kozmetických salónov a módnych nadšencov. Móda sa neustále vyvíja a prináša inovácie, ktoré menia naše vnímanie štýlu. Tentoraz sú […]
Menej ako 1 min. min.

22.4.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/unive).

Čo sú svietiace nechty? Objavte dizajn nechtov, ktorý upúta pozornosť a zaujme svojím mimoriadnym leskom. Predstavujeme vám skutočný hit vo svete módy, ktorý si úžasným tempom podmaňuje srdcia klientiek kozmetických salónov a módnych nadšencov.

Móda sa neustále vyvíja a prináša inovácie, ktoré menia naše vnímanie štýlu. Tentoraz sú to „svietiace nechty“.
Foto: shutterstock/unive

Móda sa neustále vyvíja a prináša inovácie, ktoré menia naše vnímanie štýlu. V poslednom čase sa stali veľmi populárnymi svietiace nechty alebo inými slovami veľmi originálne, žiarivé nechty. V čom spočíva ich jedinečnosť a ako žiaria?

Svietiace nechty sú skutočným hitom nechtového umenia. Aké sú ich vlastnosti?

Svietiace nechty, inými slovami, nechty, ktoré svietia v tme. Tento efekt sa dosahuje pomocou špeciálnych hybridných lakov alebo gélov, ktoré po nabití svetlom vyžarujú v tme žiaru. Sú efektným akcentom, ktorý vám umožní vyniknúť a upozorniť na seba. Ich všestrannosť je jednou z ich najväčších predností – sú ideálne na každodenný styling aj ako súčasť večerných outfitov.

Svietiace nechty nie sú len trendom, ale aj poľom pre kreatívne experimentovanie s nechtovým dizajnom. Možnosť vytvárať rôzne vzory im dodáva šarm a jedinečnosť. Tento typ manikúry môžete aplikovať na celú nechtovú platničku, ako aj spracovať ju ako originálnu ozdobu.

Ako si doma vyrobiť žiarivé nechty? Netrvá to dlho

Vytvorenie svietiacich nechtov je prekvapivo jednoduché a výrazne sa nelíši od štandardnej hybridnej manikúry. Rozdiel spočíva v použití špeciálnych produktov. V súčasnosti je k dispozícii množstvo lakov, ktoré obsahujú pigmenty aktivujúce sa v tme alebo pod UV svetlom, a to v gélovej aj hybridnej forme.

Laky sú tiež alternatívou k laku, ktorý po nanesení na vytvrdnutý základný náter poskytuje rovnaký žiarivý efekt. Čas potrebný na takúto manikúru je porovnateľný s tradičnou manikúrou, pokiaľ do neho nezapočítate minúty na starostlivosť a prípravu nechtovej platničky.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Zbohom neón a trblietky. Vitajte „mono crystal nails“! Módne nechty zažijú boom

Končí sa éra predlžovania. „Talianska manikúra“ vytvára ilúziu dlhších nechtov. Ušetrite čas a peniaze

The post Neexistuje možnosť, aby ste zostali nepovšimnutá. „Svietiace nechty“ rozžiaria každý styling aj v noci appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie