Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nefarbite si tak vlasy! Tieto farby vám pridajú roky

18.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/WBMUL). Mnohé z nás pravidelne chodia ku kaderníčke nielen ostrihať vlasy, ale aj zmeniť ich farbu či prekryť šediny. Každá žena by mala myslieť na to, že ak si zvolí nevhodný účes alebo farbu, svojmu vzhľadu pridá roky. Ale to nie je určite to, čo chcete, keď idete ku […]
Menej ako 1 min. min.

18.5.2024 Redakcia Vášeň v tebe (Foto: shutterstock/WBMUL).

Mnohé z nás pravidelne chodia ku kaderníčke nielen ostrihať vlasy, ale aj zmeniť ich farbu či prekryť šediny. Každá žena by mala myslieť na to, že ak si zvolí nevhodný účes alebo farbu, svojmu vzhľadu pridá roky. Ale to nie je určite to, čo chcete, keď idete ku kaderníčke.

Vyberte si farbu na vlasy, ktorá sa vám hodí.
Foto: shutterstock/WBMUL

Aj keď sa hovorí, že blond farba vždy omladí a tmavšie farby pridávajú roky, nie je to celkom pravda. Existujú totiž chyby, na ktoré by si ženy mali dávať pozor. Platí to najmä pre zrelé ženy, ale nie výlučne. Aj keď sa všetky rozhodujete, aký účes a farbu si vybrať, nie vždy to, čo si vyberiete zodpovedá vášmu typu.

Farba je príliš teplá alebo príliš svetlá

Jedným z najčastejších mýtov, ktoré kolujú medzi klientkami kaderníckych salónov je ten, ktorý hovorí, že vždy, keď si zvolíte blond farbu, budete vyzerať mladšie a keď hnedú tak staršie. Nie je to celkom pravda, pretože všetko skutočne závisí od toho aký ste typ. Ak ste teplý typ, potom budete vyzerať skvele v tmavých farbách, ako je hnedá a čierna. Ak patríte medzi neutrálne alebo studené typy, potom si vyberte svetlé odtiene alebo dokonca platinovú. Výberom správnej farby vlasov budete vyzerať žiarivo, mlado a plné energie.

Niektoré farby a melíry nie sú vhodné pre zrelé ženy. 
Foto: shutterstock/hedgehog94

Príliš teplý alebo chladný odtieň

Dôležitý je aj odtieň vlasov. Vďaka nesprávnemu výberu môžete vyzerať veľmi unavene a staro. Správne zvolený odtieň vlasov zdôrazňuje krásu a tvár sa stáva oveľa žiarivejšou a pôsobí mladšie. Ak si chcete overiť, ktorý odtieň bude pre vás najlepší, môžete podstúpiť analýzu farieb, ktorá je v posledných mesiacoch mimoriadne populárna. Pokojne môžete využiť aj služby skúsenej kaderníčky, ktorá pozná základy takejto analýzy a určite vám zladí perfektný odtieň alebo – čo je v prípade profesionála mimoriadne dôležité – poradí pri výbere farby.

Melíry v rôznych farbách

Melíry v rôznych farbách od blond cez hnedú až po sýto čiernu, ktoré boli veľmi populárne začiatkom roka 2000, sú nevhodné pre zrelé ženy. V priebehu rokov sa takéto účesy stali minulosťou a dnes sú považované za gýčové a starnúce. V súčasnosti je lepšie zvoliť jemnejšie odlesky, ktoré omladzujú.

Jahodová blond sa hodí pre každý typ a je skvelá pre porcelánovú pleť aj tmavšiu pokožku. Túto farbu možno dosiahnuť na svetlých, tmavých, a dokonca aj červenkastých vlasoch. Farba, vďaka ktorej omladnete.

Redakcia Vášeň v tebe.

Súvisiace články:

Aká farba vlasov omladí po štyridsiatke? Vyberte si tieto farby. Hodia sa pre všetky typy krásy

Najmódnejšie účesy po štyridsiatke v dĺžke po ramená. Pôsobia ako facelifting

The post Nefarbite si tak vlasy! Tieto farby vám pridajú roky appeared first on Vášeň v tebe.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie