Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nehoda na Slovensku spustila vlnu solidarity. Vybraná částka pro zraněné a pozůstalé roste

„Nečekané tragické události, jako je tato, mohou v mnoha rodinách způsobit existenční problémy. Rádi bychom pozůstalým a těžce zraněným alespoň trochu usnadnili zvládnutí těžkého období. Darované peníze pro pozůstalé rodiny a těžce zraněné rozdělíme na stejné částky,“ stojí na stránce sbírky. ČTĚTE TAKÉ: Tragická smrt ve vířivce. Muže a ženu na Trenčínsku zřejmě zabila elektřina, míní […]
Menej ako 1 min. min.

„Nečekané tragické události, jako je tato, mohou v mnoha rodinách způsobit existenční problémy. Rádi bychom pozůstalým a těžce zraněným alespoň trochu usnadnili zvládnutí těžkého období. Darované peníze pro pozůstalé rodiny a těžce zraněné rozdělíme na stejné částky,“ stojí na stránce sbírky.

ČTĚTE TAKÉ: Tragická smrt ve vířivce. Muže a ženu na Trenčínsku zřejmě zabila elektřina, míní policisté

Ve sbírce se během necelých 24 hodin vybralo přes 16 tisíc eur (zhruba 400 tisíc korun) a obnos stále roste. Lidé nejčastěji přispívají částkami v rozmezí od 10 do 20 eur (od 250 do 500 korun).

K tragické srážce rychlíku EC 279 z Prahy do Budapešti s linkovým autobusem došlo ve čtvrtek krátce po páté hodině večer. Při nehodě zemřelo sedm lidí, přičemž šest z nich bylo ze stejné vesnice. Žádná z obětí necestovala vlakem.

Příčiny nehody jsou zatím předmětem vyšetřování. Slovenskými médii se však šíří informace, že na přejezdu, kde k tragédii došlo, již několik dní nefungovala zvuková ani světelná signalizace. Slovenský ministr dopravy Jozef Ráž zmínil možné selhání lidského faktoru.

MOHLI JSTE PŘEHLÉDNOUT: Drama u zvolenského soudu: Obžalovaný při jednání vyskočil z okna. Nyní bojuje o život

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie