Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nejtvrdší rána pro boxerskou legendu. Syn Roye Jonese Jr. měl spáchat sebevraždu

Dvaatřicetiletý DeAndre, který měl spáchat sebevraždu, byl jedním ze tří synů amerického boxerského šampiona Roye Jonese Jr. Ten na sociální síti X o tragédii informoval. „Můj syn si v sobotu vzal život. Jsem vděčný, že mi Bůh dovolil vrátit se v pátek večer domů a strávit s ním a mou rodinou jeho poslední chvíle,“ citoval […]
Menej ako 1 min. min.

Dvaatřicetiletý DeAndre, který měl spáchat sebevraždu, byl jedním ze tří synů amerického boxerského šampiona Roye Jonese Jr. Ten na sociální síti X o tragédii informoval. „Můj syn si v sobotu vzal život. Jsem vděčný, že mi Bůh dovolil vrátit se v pátek večer domů a strávit s ním a mou rodinou jeho poslední chvíle,“ citoval sportovce zpravodajský web NBC News.

„Vím, že spousta lidí prožívá těžké chvíle, ale nic nestojí za to, abyste si vzali život. Bůh ho dává a ten by ho měl také brát,“ napsal dále. Nakonec poděkoval za podporu a přidal žádost o respektování soukromí, zatímco se bude se zbytkem rodiny vyrovnávat se ztrátou.

ČTĚTE TAKÉ: Oštěpař Veselý končí kariéru. Dvojnásobný olympijský medailista se rozloučí na mistrovství ČR

Pětapadesátiletý Jones Jr. má na svém kontě 76 zápasů, z nichž 66 vyhrál. Je považován za jednoho z nejlepších boxerů všech dob, tituly držel hned ve čtyřech váhových kategoriích od střední po těžkou. V roce 2020 se utkal s Mikem Tysonem v exhibičním zápasu, který skončil remízou. Naposledy se v oficiálním duelu představil loni v dubnu. Kromě boxu se také věnuje hudbě – vydal několik alb.

MOHLO VÁM UNIKNOUT: Rocková hvězda nebo prezident? Milei v Praze přirovnal politiku k fotbalu, sešel se s Pavlem

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie