Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Největší automobilová slavnost se vrací do Prahy. K vidění bude i formule 1

Tři dny a více než tisíc vystavovatelů na ploše 180 tisíc metrů čtverečních. To čeká na návštěvníky během letošních automobilových oslav Legendy 2024. Do prostor pražského výstaviště Holešovice se sjede nespočet unikátních exponátů, které jste dosud mohli znát jen z titulních stránek časopisů či internetových portálů. K TÉMATU: Elektromobil Hyundai Ioniq 5 N nabízí nejlevnějších 650 […]
Menej ako 1 min. min.

Tři dny a více než tisíc vystavovatelů na ploše 180 tisíc metrů čtverečních. To čeká na návštěvníky během letošních automobilových oslav Legendy 2024. Do prostor pražského výstaviště Holešovice se sjede nespočet unikátních exponátů, které jste dosud mohli znát jen z titulních stránek časopisů či internetových portálů.

K TÉMATU: Elektromobil Hyundai Ioniq 5 N nabízí nejlevnějších 650 koní v Česku. Umí řvát i řadit

Návštěvníci si budou moci například vůbec poprvé naživo prohlédnout čistě elektrický Mercedes Třídy G, který se díky čtyřem elektromotorům umí otáčet jako tank, nebo zbrusu nový Aston Martin DB12. Anglický sportovec oděný do smokingu sem dorazí s přeplňovaným osmiválcem naladěným na 680 koní.

K vidění bude také první plně elektrický Rolls-Royce Spectre s cenovkou startující na 11 milionech korun, lehkonohý sporťák Lotus Emira nebo ještě odtučněnější KTM X-Bow GT-XR s ikonickým pětiválcem od Audi o výkonu 500 koní. To je ale stále jen zlomek toho, co na příznivce motoristického světa letos v Holešovicích čeká.

Formule Charlese Leclerca

Zlatými hřeby s největší pravděpodobností bude trojice supersportů Ferrari Daytona SP3, McLaren Senna a Lamborghini Huracán STO 60th Anniversary. A zapomenout pochopitelně nesmíme ani na monopost formule 1 Ferrari SF1000, se kterým závodili Sebastian Vettel a Charles Leclerc v sezoně 2020.

Stejně jako každý rok je pak pro návštěvníky připraven bohatý doprovodný program a spousta rozhovorů se zajímavými hosty. Na pódiu například nebude chybět Tomáš Enge, Kristýna Kalistová, tým Martina Macíka nebo třeba Ondřej Hrubeš alias Hrubis. Brány holešovického výstaviště se rozevřou už v pátek 31. května od 12. hodin pro VIP hosty a v sobotu 1. června pak od 9:00 pro širokou veřejnost. Vstupenky jsou v prodeji od 650 Kč.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Legendární boxer se vrací do ringu

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie