Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Největší celosvětový protest proti WHO oznámen, vědci spojili síly (video)

V poslední době je to právě Japonsko, kde se veřejně hodně hovoří o dokumentech WHO, které mají být schváleny už za pouhé dva týdny. Zatímco v jiných zemích je toto téma zcela na okraji, v Japonsku již došlo k masovým protestům a bouří se i mnozí odborníci. I to je zřejmě důvod proč se právě […]
Menej ako 1 min. min.

V poslední době je to právě Japonsko, kde se veřejně hodně hovoří o dokumentech WHO, které mají být schváleny už za pouhé dva týdny. Zatímco v jiných zemích je toto téma zcela na okraji, v Japonsku již došlo k masovým protestům a bouří se i mnozí odborníci.

I to je zřejmě důvod proč se právě do „země vycházejícího slunce“ vydají odborníci z celého světa, aby se spojili v největším protestu proti WHO, která se již de facto za několik málo dní pokusí o převzetí moci nad světem.

Japonsko tedy nyní stojí v čele odporu vůči Světové zdravotnické organizaci. V pondělí byl během tiskové konference v této zemi oznámen největší globální protest proti WHO.

31. května se do Japonska sjedou vědci z celého světa, aby demonstrovali proti organizaci vedené Tedrosem, ale také proti Nadaci Gatesových, jednomu z hlavních sponzorů WHO. Očekává se asi 50 000 lidí.

(JUST IN) Press Conference from Japan: A Call for Global Solidarity: The Largest Global Protest Against WHO.

Highlights
Hello, everyone. This National Movement is, in fact, a campaign to protect the lives of our citizens from the public health dictatorship of the Gates… pic.twitter.com/8hq1g2tli8

— aussie17 (@_aussie17) May 13, 2024

Organizátoři protestu vyzývají zbytek světa, aby vyjádřil solidaritu s Japonskem a aby se také postavil proti této zdravotní diktatuře.

Založili celostátní hnutí proti pandemické smlouvě WHO.

Minulý měsíc se v Japonsku konala velká demonstrace proti WHO a probíhala takto:

“Unless people of all occupations and ages come together to do this, the Japanese people will be exterminated. We are now in the midst of World War III and it is an information war!”
-Professor Masayasu Inoue

New English subtitled video from the Japanese demonstration… pic.twitter.com/N2K0K9wgGo

— aussie17 (@_aussie17) April 16, 2024

Pokud se lidé nyní nespojí, japonský lid bude vyhlazen, varoval během protestu emeritní profesor Masayasu Inoue. „Jsme uprostřed třetí světové války a tohle je informační válka.“

Demonstranti křičeli, že vláda by měla zakázat škodlivé a zbytečné genetické vakcíny, a že média by měla informovat o drastickém nárůstu nadměrné úmrtnosti po očkování.

Demonstranti nesli transparenty s nápisy jako „Ne WHO“, „Ne plandemii“, „Otevřete oči, média lžou, probuďte se“, „Pryč z WHO“, „Žádná mRNA“, „WHO je otrokem farmaceutických společností“, „Žádná světová vláda“ a „Nejsme otroci NWO.“

The Japanese National Movement against the WHO Pandemic Treaty today expressed their gratitude for the overwhelming online media coverage they received for the Rally in April.

Whilst they believe this did have an impact they are still in a battle with the Japanese Government… pic.twitter.com/lXIjkPR3pb

— Kat A (@SaiKate108) May 13, 2024

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie