Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Několik mainstreamových studií potvrdilo, že očkování proti COVID způsobuje rakovinu

Několik nových studií potvrdilo, že vakcíny proti Covid spouštějí v lidském těle různé mechanismy, které vytvářejí rakovinu. Jedna oficiální studie popisuje, jak mRNA injekce ničí imunitní systém, což vede k rakovině. „…bylo zjištěno, že mRNA vakcíny inhibují základní imunologické dráhy, čímž narušují časnou interferonovou signalizaci. V rámci vakcinace proti COVID-19 tato inhibice zajišťuje vhodnou syntézu […]
Menej ako 1 min. min.

Několik nových studií potvrdilo, že vakcíny proti Covid spouštějí v lidském těle různé mechanismy, které vytvářejí rakovinu.

Jedna oficiální studie popisuje, jak mRNA injekce ničí imunitní systém, což vede k rakovině.

„…bylo zjištěno, že mRNA vakcíny inhibují základní imunologické dráhy, čímž narušují časnou interferonovou signalizaci. V rámci vakcinace proti COVID-19 tato inhibice zajišťuje vhodnou syntézu spike proteinů a sníženou aktivaci imunitního systému,“ uvádí se ve studii v části Abstract.

„Jsou poskytnuty důkazy, že přidání 100 % N1-methyl-pseudouridinu (m1Ψ) k mRNA vakcíně na modelu melanomu stimulovalo růst rakoviny a metastazování, zatímco nemodifikované mRNA vakcíny vyvolaly opačné výsledky, což naznačuje, že mRNA vakcíny proti COVID-19 by mohly napomoci rozvoji rakoviny.“

Infowars.com uvádí: Druhá studie se zabývala tím, jak spike protein vyvolává aktivitu přerušování genů, která následně inhibuje klíčový protein, jenž se používá k potlačování nádorů.

To je obzvláště znepokojivé, vezmeme-li v úvahu, že mRNA a virový vektor vakcíny proti Covid způsobují, že tělo produkuje spike protein jako primární mechanismus jejich funkce.

„…identifikovali jsme podjednotku SARS-CoV-2 spike S2 jako faktor viru COVID-19, který přerušuje vazbu p53 na MDM2 v nádorových buňkách, a prokázali jsme supresivní účinek SARS-CoV-2 spike S2 na signalizaci p53 v nádorových buňkách,“ uvádí studie v části „Diskuse.“

„V korelaci s potlačením signalizace p53 způsobila krátkodobá exprese hrotu S2 změněnou odpověď na poškození DNA prostřednictvím změněných hladin γ-H2AX po poškození DNA v buňkách, změněné snímání v odpovědi na poškození cisplatinou. Důležité je, že indukce zástavy růstu a apoptotických cílů p21(WAF1) a TRAIL receptoru smrti DR5 závislá na poškození DNA v závislosti na p53 byla za různých experimentálních podmínek s hrotem S2 významně oslabena, což bylo spojeno s větší životaschopností buněk v přítomnosti hrotu S2 a léčby chemoterapií. Vzhledem k tomu, že ztráta funkce p53 je známou příčinou vzniku rakoviny a způsobuje rezistenci vůči chemoterapii, poskytuje naše studie vhled do buněčných mechanismů, kterými se může hrot S2 SARS-CoV-2 podílet na snižování překážek vzniku nádorů během infekce SARS-CoV-2 a po ní.“

Badatelé také uvedli, že bez ohledu na to, zda je spike protein z virové infekce nebo z vakcíny, je přítomna dráha způsobující rakovinu.

„Naše výsledky mají význam pro biologické účinky podjednotky spike S2 v lidských buňkách, ať už je spike protein přítomen v důsledku primární infekce COVID-19, nebo v důsledku mRNA vakcín, kde se jeho exprese používá k podpoře protivirové imunity,“ uvádí se v části studie.

Samostatně se profesor onkologie Angus Dalgleish zabýval více mechanismy, které podněcují očkování proti Covidu a které způsobují rakovinu. Zmínil potlačení reakcí T-buněk, zvýšení PD-L1, kontaminaci plazmidové DNA sekvencí zesilovače SV40 a přepnutí třídy IgG4.

Prosím, lajkujte, sdílejte a přihlaste se k odběru tohoto kanálu, abychom mohli pokračovat ve sdílení zpráv, kterých se mainstream neodvažuje dotknout. Zůstaňte silní. Tento boj vyhrajeme.

Zdroj

The post Několik mainstreamových studií potvrdilo, že očkování proti COVID způsobuje rakovinu first appeared on Akta X.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie