Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Němci proti nezvratnému osudu: „Nechceme chalífát“

Němci se možná poněkud pozdě začínají velmi pomalu, ale jistě, probouzet. Nicméně vzhledem k dlouholetým volebním zvykům a stávající situaci je již nemožné cestu směrem k chalífátu zastavit. Toho si jsou samozřejmě vědomi i ti, kteří po chalífátu už několik let na svých demonstracích volají. Naposledy teprve nedávno – a zdá se, že teprve nyní […]
Menej ako 1 min. min.

Němci se možná poněkud pozdě začínají velmi pomalu, ale jistě, probouzet. Nicméně vzhledem k dlouholetým volebním zvykům a stávající situaci je již nemožné cestu směrem k chalífátu zastavit.

Toho si jsou samozřejmě vědomi i ti, kteří po chalífátu už několik let na svých demonstracích volají. Naposledy teprve nedávno – a zdá se, že teprve nyní to některým Němcům dochází.

Ovšem politika nejen Německa, ale i celé EU, je politikou, která nevede nikam jinam než rychlou cestou k chalífátu.

Přesto zřejmě stále mnoho Němců doufá, že tento proces zvrátí. Na to je však příliš pozdě…

V petici, která nyní vznikla, odmítají vidět realitu, která je možná blíž, než tuší. Už jen to, že si petenti myslí, že vše vyřeší zákaz jedné skupiny je jasnou ukázkou bezbřehé naivity.

A neméně naivní je i představa, že existuje něco jako islamismus. Nic podobného však neexistuje – je pouze islám…

Dále již zmíněná petice:

Přízračné shromáždění radikálních islamistů na konci dubna 2024 vyvolalo po celé Evropě rozruch: více než tisíc příznivců organizace „ Muslim Interaktiv “ bez ostychu vyzvalo k zavedení chalífátu v Německu v ulicích Hamburku.

Navzdory těmto hmatatelným a nepochybným snahám o nastolení islámské vlády teroru politici zatím reagovali jen nesmělými slovy, a tak aktivity chalífátového hnutí vesele pokračují.

Shromáždění 27. dubna 2024 nebylo prvním případem, kdy bylo v Německu slyšet volání po chalífátu. Již v listopadu 2023 vyzvalo asi 3000 demonstrantů v Essenu k vytvoření chalífátu. Za těmito demonstracemi stojí skupina “ Muslim Interactive ” (MI), která byla založena v roce 2020.

Německé bezpečnostní orgány je přiřazují do ideologického prostředí mezinárodně aktivní islámské organizace „Hizb ut-Tharir“ (Strana osvobození). Tato skupina má kořeny v Muslimském bratrstvu, které je v Německu od roku 2003 zakázáno.

Chalífát je islámská forma vlády, ve které veškeré politické a náboženské vedení vykonává jediný chalífa, jmenovaný na doživotí. Chalífa je také zodpovědný za přípravu a vedení džihádu, „svaté války proti nevěřícím.

Podle hamburského úřadu pro ochranu ústavy cíle „Muslim Interactive“ nezahrnují pouze požadavek na chalífát. Jejich ideologie je také namířena proti myšlence mezinárodního porozumění a obhajuje použití násilí jako prostředku k dosažení politických cílů. 

Hamburský úřad pro ochranu ústavy ve své zprávě skupinu klasifikuje jako určitě extremistickou. 

Vzhledem k jasným a jednoznačným záměrům organizace požaduje zákaz „Muslim Interactive“ mimo jiné i šéf hamburské policie Falk Schnabel. Zodpovědná by za to měla spolková ministryně vnitra Nancy Faeserová (SPD).

Jenže místo konkrétního zákazu islamistického hnutí za chalífát přichází ministryně jen s prázdnými slovy. Islamistické demonstrace považuje za „těžce snesitelné“ a vyzývá úřady k „tvrdé akci“ – v jejímž čele je ona sama a nic takového nedělá.

A tak „Muslim Interaktiv“ vesele pokračuje s ještě větším shromážděním 11. května 2024, opět v Hamburku. A i když slovo „chalifát“ již nesmí být zmiňováno podle požadavku, cíl islamistů zůstává stejný.

Je nejvyšší čas, aby byla konečně přijata tvrdá opatření proti islamistickému hnutí za chalífát, abychom bránili náš křesťanský západní způsob života a naši svobodu.

Už se nemůžeme dál dívat, jak politici vyváznou z aféry pouhými slovy. Povinností ministra vnitra je rozhodně čelit vlivu a šíření islamistického extremismu v Německu.

Používáme proto přiloženou petici k tomu, abychom vyzvali federální ministryni vnitra Nancy Faeserovou (SPD), aby okamžitě zakázala „Muslim Interactive.

Prosím, podepište a sdílejte tuto naléhavou petici, abychom společně mohli vyslat silný signál proti nevýslovným pokusům o chalífát.

Děkujeme!

 

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie