Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Německá veřejnoprávní televize popisuje ženy, které nenosí hidžáb, jako polonahé

Stávající vláda semaforu je již zoufalá z nepřízně původního obyvatelstva, proto se výrazně zaměřuje na to, které si již roky dováží. To obnáší mimo jiné urychlené udělování občanství a podlézání rostoucí muslimské populaci. V mladé generaci již – zejména v některých lokalitách – často dominují muslimové, což se odráží i na programu veřejnoprávních televizí, kde […]
Menej ako 1 min. min.

Stávající vláda semaforu je již zoufalá z nepřízně původního obyvatelstva, proto se výrazně zaměřuje na to, které si již roky dováží. To obnáší mimo jiné urychlené udělování občanství a podlézání rostoucí muslimské populaci.

V mladé generaci již – zejména v některých lokalitách – často dominují muslimové, což se odráží i na programu veřejnoprávních televizí, kde se objevuje více muslimů.

Nedávno v pořadu pro mládež nazvaném „Funk,“ vysílaném ARD a ZDF,  zveřejnili klip, který má formou satiry podprahově vnutit divákům dojem, že žena, která nechodí zahalená v hidžábu, je vlastně polonahá.

Herečka s bílým hidžábem na hlavě, přes který jsou ležérně přehozeny sluneční brýle,  ironicky neustále opakuje vše, co ona a další zahalené muslimky údajně slyší od Němců.

„Tenhle pitomý šátek. Člověče, kéž bych to mohla sundat. Ale bohužel jsem nucena a utlačována, zejména svým otcem,“ říká, zatímco herečka napodobuje přehnané pózy zoufalství.

Herečka pokračuje: „Chci být jen svobodná a chodit polonahá a svlékat se, jak to má být.“ Pro placené redaktory ARD a ZDF jsou podle všeho ženy bez hidžábu „polonahé.“

Přesně to je názor salafistů, kteří kromě hidžábu a nikábu propagují také úplné zahalení, burku. Ženy, které se nezahalují, ukazují v očích těchto extremistů svou hříšnost, která musí být skryta před zraky mužů.

S vytřeštěnýma očima začíná herečka velmi ironické finále: „Protože pouze nahota může být svobodou, nic jiného.“ Umělým, vysokým hlasem a úšklebkem zavrní: „Člověče, kéž by mě někdo mohl osvobodit.“

Toto rozhlasové video bylo vytvořeno ve formátu „Datteltäter,“ jehož zakladatel Younes Al-Amaya již upoutal pozornost svými kontakty na salafistickou scénu a Muslimské bratrstvo.

Znovu a znovu se objevují příspěvky ve formátu „Datteltäter“, které povzbuzují dívky, aby nosily hidžáb –  a to vše na německé veřejnoprávní televizi.

Funk je financován z německých vysílacích poplatků a dostává kolem 45 milionů eur ročně. Němci si tak velmi štědře platí propagandu Muslimského bratrstva…

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie