Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Německá vláda přiznává, že téměř všichni nebezpeční islámští extremisté a potenciální teroristé mají německé občanství

Nejen Švédsko, ale také Německo si vojáky džihádu patřičně hýčká. A to jak ty, kteří se již v zemi narodili, tak ty, kterým rozdávala na potkání německé pasy. Zřejmě chtějí zajistit, že tito jedinci, tak potřební pro boj o budoucí chalífát, nebudou ze země nikdy deportováni. Mnozí z nás již v roce 2015 upozorňovali na […]
Menej ako 1 min. min.

Nejen Švédsko, ale také Německo si vojáky džihádu patřičně hýčká. A to jak ty, kteří se již v zemi narodili, tak ty, kterým rozdávala na potkání německé pasy. Zřejmě chtějí zajistit, že tito jedinci, tak potřební pro boj o budoucí chalífát, nebudou ze země nikdy deportováni.

Mnozí z nás již v roce 2015 upozorňovali na to, že v davech, které táhly Evropou, přichází zejména džihádisté z ISIS a jiných bojůvek, pro které již začínalo být v oblasti Blízkého východu poněkud horko.

V jejich domovinách by totiž mnohdy dostali trest smrti, zatímco v evropských zemích mohli očekávat štědré dávky, bydlení, zdarma halal stravu, zdravotní péči a nakonec i občanství, které zajistí doživotní pobyt nejen jim, ale i jejich široké rodině.

Německo bylo v té době nejštědřejší a pod heslem „Wir schaffen das“ zvala Merkelová zejména džihádisty ze Sýrie s otevřenou náručí. Mnozí z nich postupem času získali občanství a dnes jim stačí jen čekat „na povel,“ aniž by se museli obávat deportací do jejich domoviny.

Drtivá většina islamistů, které bezpečnostní orgány klasifikují jako potenciální teroristy, ohrožovatele a zločince, jsou němečtí občané. Vyplývá to z odpovědi spolkové vlády na žádost parlamentní skupiny AfD.

Ze 480 jedinců, kteří zemi ohrožují jménem „náboženské ideologie“ má 342 německé nebo dvojí občanství. To odpovídá 71,3 procenta. Tito muslimové, kteří jsou připraveni páchat násilné činy ve jménu islámu, již nemohou být deportováni.

Odnětí německého občanství je ve Spolkové republice Německo prakticky nemožné. Ani ve statistikách kriminality se migranti, kteří mají mimo jiné německý pas, neobjevují v cizinecké kriminalitě, což statistiky značně zkresluje.

Kromě toho podle německé vlády existuje v oblasti islamismu 504 „relevantních osob.“ Bezpečnostní orgány se domnívají, že jsou schopny páchat zločiny značného významu. Z nich je nyní 334 Němců. To je 66,3 procenta.

Dokonce i mezi 1 680 lidmi, které federální a státní zpravodajské služby seskupily jako „potenciální islamisticko-teroristické osoby,“ má nyní těsná většina německé občanství. Všechny informace jsou platné k 3. květnu 2024.

Od 26. června vláda semaforu opět výrazně usnadnila získání německého občanství. Bude možné jej získat už po třech letech pobytu a vícenásobná státní příslušnost, tj. držení dvou nebo více národností, je obecně povolena.

Tolik zpráva z Německa, která mimo jiné potvrzuje, že tamní vlády (minulá Merkelové i nynější Scholzova) se aktivně podílí na výměně obyvatel a islamizaci země.

V našem sousedství se tak postupně vytváří ideální podmínky pro vznik budoucího chalífátu. Jen bych v tomto kontextu ráda připomněla, že tyto chalífáty se běžně šíří dál, stačí se podívat kamkoli jinam, kde se aktuálně muslimové pokouší dále rozšířit své území.

Myslet si tak, že se nás to nijak netýká, je velmi naivní…

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie