Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nemecká vládna agentúra a jej pohyby s Bitcoinmi

V posledných dňoch sa v kryptomenovom svete objavili správy o významných transakciách s Bitcoinmi, ktoré uskutočnila nemecká vládna agentúra. Podľa informácií od analytickej spoločnosti Arkham, BKA (Spolkový úrad kriminálnej polície) presunula 6 500 BTC na inú adresu a následne niektoré z týchto prostriedkov poslala na vkladové peňaženky kryptoburzy, zatiaľ čo iné vrátila na pôvodnú adresu. […]
Menej ako 1 min. min.

V posledných dňoch sa v kryptomenovom svete objavili správy o významných transakciách s Bitcoinmi, ktoré uskutočnila nemecká vládna agentúra. Podľa informácií od analytickej spoločnosti Arkham, BKA (Spolkový úrad kriminálnej polície) presunula 6 500 BTC na inú adresu a následne niektoré z týchto prostriedkov poslala na vkladové peňaženky kryptoburzy, zatiaľ čo iné vrátila na pôvodnú adresu.

Tento krok vyvoláva otázky týkajúce sa motivácie a stratégie za týmito transakciami. Miguel More, generálny riaditeľ spoločnosti Arkham, naznačil, že presun 130 miliónov dolárov v BTC do servisných peňaženiek môže signalizovať zámer agentúry predať tieto prostriedky v blízkej budúcnosti. Táto možnosť je podporená aj transakčnými údajmi, ktoré ukazujú vklady v hodnote 32 miliónov dolárov na kryptoburzách Kraken a Bitstamp.

Pohyby BKA sú o to zaujímavejšie, že sa týkajú prostriedkov získaných od prevádzkovateľov webovej stránky Movie2k.to, ktorá bola obvinená z pirátstva filmov a bola aktívna v roku 2013. BKA získala takmer 50 000 BTC po dobrovoľnom prevode od podozrivých, čo v tom čase predstavovalo viac ako 2 miliardy dolárov.

Tieto udalosti sú dôležité nielen pre kryptomenový trh, ale aj pre širšiu finančnú komunitu. Ukazujú, ako vládne agentúry interagujú s digitálnymi aktívami a ako môžu tieto interakcie ovplyvniť trhové dynamiky. Zároveň poukazujú na potrebu transparentnosti a regulácie v oblasti kryptomien, aby sa zabezpečila dôvera investorov a verejnosti.

Ako sa ukazuje, Bitcoin a iné kryptomeny nie sú len nástrojom špekulácie, ale stávajú sa súčasťou strategických rozhodnutí na najvyšších úrovniach vládneho rozhodovania.

Zdroj: Markets Insider

Príspevok Nemecká vládna agentúra a jej pohyby s Bitcoinmi je zobrazený ako prvý na Kryptoblog24.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie