Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Německem se šíří hit z ostrova Sylt: „Ausländer raus!“ (video)

Když se před pár dny objevila v mnoha německých médiích informace o skupince opilých turistů na německém ostrově Sylt, zdálo se, že jde jen o jednu drobnou událost, která sice mohla zaujmout, ale záhy upadne v zapomnění. Šlo o poměrně krátké, pouze 14 sekundové video, ve kterém zpívala skupinka opilých mladých Němců na melodii „L’amour […]
Menej ako 1 min. min.

Když se před pár dny objevila v mnoha německých médiích informace o skupince opilých turistů na německém ostrově Sylt, zdálo se, že jde jen o jednu drobnou událost, která sice mohla zaujmout, ale záhy upadne v zapomnění.

Šlo o poměrně krátké, pouze 14 sekundové video, ve kterém zpívala skupinka opilých mladých Němců na melodii „L’amour toujours“ italského DJ Gigi D’Agostina píseň s upraveným textem s refrénem: „Ausländer raus!“ (cizinci ven).

Byla to samozřejmě především narážka na neustálé obohacování Němců, kteří jsou sužováni touto i minulou vládou podporovanou muslimskou invazí.

Nicméně toto krátké video, které vyvolalo poprask a komentovaly ho i politické špičky – tedy kancléř i ministryně vnitra – způsobilo mnohem větší poprask, než se původně mohlo zdát.

Německý kancléř Olaf Scholz toto video komentoval slovy: „Je jasné, že taková hesla jsou nechutná, jsou nepřijatelná. Je správné, že všechny naše aktivity směřují k tomu, aby se to nerozšířilo.“

K tomuto videu se vyjádřila i spolková ministryně vnitra Nancy Faeserová: „To, co tam vidíme, je nechutné a nelidské. Každý, kdo vykřikuje taková nacistická hesla, je ostudou Německa.“

Připomínám, že těmto dvěma (a ani ostatním z vlády) nikdy nestojí ani za zmínku mnohem horší projevy právě ze strany muslimských „Novoněmců.“

Jejich vyjadřování směrem k možnému chalífátu a různé výroky odkazující na plynové komory zůstávají bez větších komentářů – případně bez dalšího rázného řešení.

Vládu také nezajímá, že v zemi razantně roste počet útoků nožem právě ze strany oněch cizinců a mlčí o průměrně třech ženách denně znásilněných  žadateli o azyl.

Do tohoto počtu násilníků nejsou zahrnuti nejen Němci, ale ani cizinci s migračním původem. Pokud by se ke zmíněným 3 znásilněním denně ze strany žadatelů azyl přidaly i počty znásilněných ze strany německých Turků a Arabů, pak by číslo zase o něco vzrostlo.

A pokud by se k tomu přidaly i nevyřešené případy, kdy nebyl útočník dopaden plus sexuální útoky, při kterých se znásilnění nepodařilo dokonat, pak by bylo číslo několikanásobné. Vždyť jen v Berlíně dojde denně ke 22 sexuálním útokům (otázka je, kolik dalších zůstane nenahlášeno).

Ovšem Německo nyní řeší především jednu písničku, která je reakcí právě na tuto politiku.

Skupina mladých má být údajně velmi tvrdě potrestána, stejně jako šíření jejich videa. Zřejmě již byla přijata opatření proti neoprávněnému šíření videa, protože několik příspěvků, které sdílejí mediální obsah, již nelze najít.

Nicméně právě medializace tohoto případu vyvolala lavinu reakcí a písnička se nyní zpívá i na různých akcích a diskotékách. Zdá se, že půjde o hit letošního léta.

Zde je tedy ukázka v Německu již zcenzurované písně:

 

Podle všeho politická korektnost s nejmladší generací (cca do 25 let) upadá. To je ostatně znát i na velké popularitě AfD právě u nejmladších Němců.

Ti – na rozdíl od naší sluníčkové mládeže – již přestávají inklinovat k progresivistům jako jsou Zelení či Piráti.

Zajímalo by mne, jak bude na masové šíření této písně vláda reagovat. Všechny mladé, kteří se podobných akcí účastní, nemůže potrestat.

Málokdo si navíc uvědomuje, že tito mladí již vyrostli v nuceně multikulturní společnosti, mnozí zažívali během školní docházky neskutečnou šikanu a na ulici možná také ponižování, obtěžování či násilí ze strany oněch cizinců, o kterých zpívají.

Začínají si uvědomovat, že jejich vlády jim připravily peklo na zemi, neboť v některých spolkových zemích jsou již v této generaci původní Němci v menšině.

Mnozí budou nuceni emigrovat. Lze se jim tedy divit??

 

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie