Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Německo: 30 velkých společností vyzývá své zaměstnance k volbě „správných“ probruselských stran

Děláte si seznam „banovaných“ společností? Tak dnes vám jich přinesu ještě dlouhou řadu. Všechny tyto společnosti vyzývají k multikulturalismu, zelenému šílenství a totalitnímu evropskému superstátu. A samozřejmě k volbě těch stran, které přesně toto prosazují. Vydírají tím údajně i své zaměstnance, nicméně ti mají naštěstí možnost tajné volby, takže jen stěží jim jejich zaměstnavatel dokáže, […]
Menej ako 1 min. min.

Děláte si seznam „banovaných“ společností? Tak dnes vám jich přinesu ještě dlouhou řadu. Všechny tyto společnosti vyzývají k multikulturalismu, zelenému šílenství a totalitnímu evropskému superstátu. A samozřejmě k volbě těch stran, které přesně toto prosazují.

Vydírají tím údajně i své zaměstnance, nicméně ti mají naštěstí možnost tajné volby, takže jen stěží jim jejich zaměstnavatel dokáže, koho kdo volil.

Nicméně společnosti si také osobují „vychovávat“ občany, takže výzvu směřují na všechny Němce. Zde připomínám, že Němci mají nejvíc europoslanců ze všech zemí, takže i pro nás je velmi důležité jak volí.

Aktuálně je AfD v průzkumech do EU druhá – a zřejmě právě to chtějí aktivistické firmy zvrátit.

Ve výzvě, kterou společnosti zveřejnily na internetu (viz zde), se v dokumentu „kdo jsme“ říká v nejhorší genderové němčině:

„Jsme obchodní aliance více než 30 německých společností a organizací, která se jasně hlásí ke sjednocené Evropě. K rozmanitosti, otevřenosti a toleranci.

Všem hodnotám, které nás v minulosti dovedly k úspěchu, a které nám budou dodávat sílu i v budoucnu… Kdykoli jsou tyto hodnoty zpochybňovány, je naším úkolem se za ně rezolutně postavit. Bok po boku. Jako zaměstnavatelé i zaměstnanci. Jako kolegové.

Jen v Německu pracuje v našich společnostech 1,7 milionu různých osobností z různých prostředí. Společně chceme vyslat silný signál proti nenávisti a populismu a za otevřenost a rozmanitost jako základ naší prosperity: Stojíme za hodnotami.“

Jaké hodnoty? Ekosocialismus s všemocným státem, který proniká do všech oblastí života a dokonce diktuje občanům, jak mají správně myslet a mluvit? Vnucený „multikulturalismus“ a masová migrace, v níž se stále více lidí cítí jako cizinci ve vlastní zemi?

Vlády, které kašlou na základní práva a jednoduše zamykají své občany kvůli viru? Které nutí děti, aby podstoupily experimentální genovou terapii („očkování“)?

Taka-Tuka-Land á la Pipi Dlouhá punčocha, kde fakta nehrají roli a každý si může jednou za rok libovolně změnit pohlaví? Ve kterém jsou děti sexualizovány již ve školce a každý, kdo si na to stěžuje, musí počítat s tím, že bude očerňován jako „nacista“?

Soudnictví, které soudí politicky a dvojím metrem v závislosti na názorech a původu obviněného? Shovívavé tresty a zavírání očí před sexuálními trestnými činy páchanými migranty? A zavírání očí pokud jde o volání po chalífátu?

Ochuzení velké části populace, zejména ve stáří, a obrovské zisky pro velké korporace? Šikana lidí se „špatnými“ názory? Nenávist a agitace proti disidentům a tiché přijímání násilí proti nim?

Nové německé velikášství s vůlí nechat svět nebo světové počasí („klima“) vzpamatovat se z německé podstaty? A záměrná deindustrializace?

Seznam by mohl pokračovat velmi dlouho…

Ve své výzvě společnosti pokračují:

„Všichni v Evropě jsme sjednoceni společnými hodnotami. A to nejen na našich pracovištích. Považujeme za svůj úkol chránit tyto hodnoty a zaujmout jasný postoj k rozmanité a tolerantní Evropě – k budoucí prosperitě a bezpečnosti.

Proto je důležité postavit se proti populismu a extremismu a postavit se za naše hodnoty. Jste důležití. Na vašem hlasu záleží. Zhodnoťte svůj hlas ve volbách do Evropského parlamentu, které se budou konat 9. června 2024.“

To je nejhorší demagogie v duchu (eko)socialismu. Každý, kdo si vybere stranu, která má podle názoru 30 společností „špatný“ názor, je proto bezcenný.

Skutečnosti, že tímto způsobem parodují skutečné hodnoty Evropy, si už zřejmě ani nevšimnou ideologičtí bojovníci a stoupenci ve správních radách korporací. Povyšují se na papeže, tvrdí, že znají „pravdu“ a mají autoritu sami rozhodovat o tom, co je „demokratické“ a co ne.

To je přesně totalitní myšlení a hluboce nedemokratické. Máme co do činění s unesením konceptu demokracie: tento termín je ztotožňován s následováním rudo-zelené ideologie.

Každý, kdo ji odmítá – stejně jako většina obyvatelstva – je očerňován jako nepřítel demokracie. To je ale úchylka! Skuteční liberální demokraté by nikdy nepřišli s nápadem označit lidi s odlišnými názory za nepřátele demokracie.

A nikdy by je nenapadlo iniciovat nebo podepisovat takové výzvy.

A o jaké společnosti jde? Mnohé působí i u nás, případně si zde můžete zakoupit jejich výrobky:

Allianz SE

BASF SE

Bayer AG

Svaz německého průmyslu Beiersdorf AG

Blacklane GmbH

BMW AG

Robert Bosch GmbH

Daimler Truck

AG

Deutsche Bahn AG

Deutsche Bank AG

Deutsche Börse AG

DGB

DHL Group

Dussmann Group

E.ON SE

EnBW Energie Baden-Württemberg AG

Ford-Werke GmbH

Forvia HELLA

Henkel AG & Co. KGaA

Mercedes-Benz Group AG

Merck KGaA

Metro AG

Philip Morris GmbH

RWE AG

Schaeffler AG

Siemens AG

Siemens Energy AG

O2 Telefónica

Thyssenkrupp AG

Uniper SE

Volkswagen AG

Vonovia SE

 

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie