Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Německo: Afričan byl dáván médii za vzor integrace, nyní byl odsouzen za brutální týrání a znásilnění vlastní matky

Jde o další z mnoha případů „vzorových uprchlíků,“ ze kterých se postupně vyklubou kriminálníci a násilníci. Ostatně, samotné vlády zemí, odkud obohacovači do Evropy přichází, přiznávají, že na náš kontinent míří ten největší odpad. V evropských zemích je tento odpad vítán takřka se slavobránou a posléze opečováván. Krajský soud ve Wiesbadenu uznal 30letého muže z […]
Menej ako 1 min. min.

Jde o další z mnoha případů „vzorových uprchlíků,“ ze kterých se postupně vyklubou kriminálníci a násilníci. Ostatně, samotné vlády zemí, odkud obohacovači do Evropy přichází, přiznávají, že na náš kontinent míří ten největší odpad.

V evropských zemích je tento odpad vítán takřka se slavobránou a posléze opečováván.

Krajský soud ve Wiesbadenu uznal 30letého muže z Konga vinným ze znásilnění a brutálního týrání vlastní matky.

Moise Lohombo byl v médiích nabízen jako jako vzorový uprchlický a integrační zázrak z Wiesbadenu, přestože vždy od dětství přitahoval pozornost za násilné činy a později za drogové delikty, za což byl později poslán do vězení.

Jeho kriminální kariéru ale média vždy ignorovala.

Německé řemeslné noviny na konci roku 2017 popsaly Moise Lohomba tímto scénářem, který připomíná popisný text na seznamovacím portálu:

„Když sedíte naproti Moise Lohomba nad latté, uvidíte okouzlujícího, přátelského mladého muže, který nadšeně ukazuje obrázky svého psa bulteriéra Betty na svém mobilním telefonu.“

Moise Lohombo přišel v osmi letech do Německa, kde se jeho matka, která ho porodila už ve dvanácti letech, léčila s onemocněním ledvin.

Chlapec byl považován za problematického, protože mlátil jiné děti. Byl předán do pečovatelského zařízení, kde se vyučil pekařem a věnoval se boxu.

Deutsche Handwerkzeitung završuje Lohombův portrét jeho profesionálními kvalitami jako pekařského tovaryše, o čemž se musely noviny přesvědčit: „Když peču dort, například opravdu dobrý jahodový dort – ženy jsou do toho opravdu šílené, to vím!“

Násilné zločiny, které provázely Lohomba od jeho raného mládí, jsou v Deutsche Handwerkzeitung zaznamenány jako „hříchy mládí,“ protože v životě existují „vzestupy a pády.“ Sport, zejména box, ho prý „stabilizoval.“ Noviny nadšeně popisují Lohombovu kariéru v Německu tak, že se „doslova probojoval.“

Krátce po Lohombově propuštění z vězení 25. srpna loňského roku, kde si odpykával trest za drogové delikty, se činu dopustil v bytě, který sdílel se svou matkou.

Lohombo před zločinem zatemnil byt žaluziemi a zavřel všechna okna a dveře. Mezitím vyhrožoval své matce nožem a zastrašoval ji, že ji zabije, pokud mu odmítne sex. Matka mu nabídla peníze na prostitutku, aby ji ušetřil. Marně.

Během znásilnění Lohombo bil a týral svou matku údery pěstí do obličeje, takže byt byl během činu celý od krve. Po utrpení se Lohombo omluvil své matce, odstranil krvavé skvrny, zavolal sanitku a utekl. 

Matka byla vážně zraněna a převezena do nemocnice, kde se léčí s těžkým krvácením do mozku a psychickými následky znásilnění. Na klinice se svěřila s obavami, že ji její vlastní syn mohl oplodnit.

Obhajoba u soudu argumentuje tím, že Lohombo konzumoval psychogenní látky a alkohol. Soud ale shledal Lohomba vinným a zdržel se jeho umístění do psychiatrického ústavu.

„Jak se něco takového může stát?“ ptal se soudce sám sebe a vysvětlil, že kvůli krutosti tohoto případu si zpočátku myslel, že si jej musel špatně přečíst, když četl spis. Jediné, co Lohombo během soudu řekl, bylo: „Nevím, jak se to stalo.“

Lohombo, který byl již několikrát soudně trestán, byl odsouzen k devíti letům vězení.

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie