Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Německo: Cikánský klan brutálně zbil policistu, do vězení nikdo nepůjde

Ve většině zemí je za napadení veřejného činitele – obzvlášť pak v případě, kdy dojde k těžkému zranění – nepodmíněný trest, přinejlepším mnohaletá podmínka. Ovšem v Německu, kde se vyrábí politické kauzy jako na běžícím pásu a bezúhonní disidenti se na základě předem zkonstruovaných obvinění dostávají do věznic pro nejhorší kriminálníky, zatímco džihádisté, kteří páchají […]
Menej ako 1 min. min.

Ve většině zemí je za napadení veřejného činitele – obzvlášť pak v případě, kdy dojde k těžkému zranění – nepodmíněný trest, přinejlepším mnohaletá podmínka.

Ovšem v Německu, kde se vyrábí politické kauzy jako na běžícím pásu a bezúhonní disidenti se na základě předem zkonstruovaných obvinění dostávají do věznic pro nejhorší kriminálníky, zatímco džihádisté, kteří páchají masové vraždy, končí na psychiatrii, lze očekávat cokoli.

Tři členové širší cikánské rodiny byli v úterý u okresního soudu v Kolíně nad Rýnem obviněni z nebezpečného ublížení na zdraví. Trojice loni zaútočila na dva policisty. Jeden z policistů skončil po brutálním útoku na klinice, musel být operován a půl roku byl v pracovní neschopnosti.

Dne 9. srpna 2023 dva policisté (34, 26) kontrolovali auto zaparkované v azylovém centru v Kolíně nad Rýnem-Holweide, které nemělo povinné pojištění.

Zatímco policisté byli stále v blízkosti auta, z pozemku vyšli dva mladíci. Sabrija H. (17) a Mensur H. (20) zpočátku popírali, že by s autem měli cokoli společného.

Policisté ale u Sabriji H. našli klíč, který se shodoval s autem… Když se pak vyšetřovatelé pokusili zjistit totožnost těchto dvou, byli mladými muži napadeni a poté oba policisty zbili. Na svou obranu policistka použila taser.

V důsledku toho přišel další bratr z rozvětvené rodiny – Antonello H. (16) – a udeřil policistku pěstí do obličeje. A nakonec zasáhla Fadila H. (39), matka mladíků a pokusila se své syny „osvobodit.“

Pouze početný kontingent policistů dokázal dostat situaci pod kontrolu. Jeden policista byl při útoku vážně zraněn a jeho stav vyžadoval operaci. Šest měsíců byl poté na nemocenské.

Tento týden proběhl soud s povedenou cikánskou rodinkou.

Je zcela jisté, že pokud by byli útočníci etničtí Němci, skončili by na pěkných pár let ve vězení. Ne tak ovšem příslušníci chráněných skupin.

Německá justice tedy v právě proběhlém soudu s útočníky opět nepřekvapila a zachovala se tak, aby dala najevo, že některé skupiny obyvatel si zaslouží mírnější zacházení.

Sabrija H., Antonello H. a jejich sestra Behara H. (21), která také napadla policisty, vyvázli kvůli svému věku s mírnými tresty. Sabrija H.,  byl odsouzen ke 40 hodinám veřejně prospěšných prací a bude pod dohledem úřadů po dobu dvou let.

Antonello H. byl pouze napomenut a Behara H., která již byla odsouzena za krádeže, jakožto recidivistka dostala 30 hodin veřejně prospěšných prací.

Z těchto rozsudků je zřejmé, že se neuvažuje o deportaci povedené rodinky, konkrétně tam, odkud přišli a kam by se pravděpodobně hodili lépe: do Bosny.

Co dalšího je o tomto klanu známo:

Policista u soudu řekl: „Navíc jste se při další policejní akci na podzim nechali oslavovat svými přáteli za útok na nás.“

Jako „polehčující okolnost“ byl uveden již dříve odpykaný trest odnětí svobody! Vzhledem k tomu, že matka bratrů, Fadila H., již byla odsouzena k jednomu roku vězení za krádeže, soud nyní odložil obvinění proti ní za napadení policistů.

Její syn Mensur H. (na titulním snímku) po činu uprchl do zahraničí. Nyní si odpykává trest odnětí svobody až do září za jiný zločin ve Francii. Návratu do Německa se jistě nemusí obávat. Po mírných verdiktech má jistotu, že ani on ve vězení neskončí.

Podle deníku BILD soud mírný trest odůvodnil tím, že na obžalované stále platí trestní právo mladistvých. A to i přesto, že některým z nich je 21 nebo 20 let.

Pouze jednomu je 17 let, ale spoluobviněná matka již zcela jistě není „teenagerkou.“ Zde je tedy patrné, že ve snaze maximálně snížit počet odsouzených obohacujících jedinců se soudy bez problémů uchýlí i ke lžím…

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie