Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nemecko predĺži kontroly na hraniciach s Českom, Poľskom a Švajčiarskom. Nahlásilo to eurokomisii

Nemecko v stredu oznámilo predĺženie hraničných kontrol na svojich hraniciach s Poľskom, Českom a Švajčiarskom o ďalších šesť mesiacov. Spolkové ministerstvo vnútra to už nahlásilo Európskej komisii s odôvodnením, že tak chce bojovať proti prevádzačstvu a nelegálnej migrácii. Informujeme o tom podľa agentúry DPA. Kontroly na hraniciach Nemecka s Poľskom, Českom a Švajčiarskom sa tak […]
Menej ako 1 min. min.

Nemecko v stredu oznámilo predĺženie hraničných kontrol na svojich hraniciach s Poľskom, Českom a Švajčiarskom o ďalších šesť mesiacov. Spolkové ministerstvo vnútra to už nahlásilo Európskej komisii s odôvodnením, že tak chce bojovať proti prevádzačstvu a nelegálnej migrácii. Informujeme o tom podľa agentúry DPA.

Kontroly na hraniciach Nemecka s Poľskom, Českom a Švajčiarskom sa tak – s platnosťou od 15. júna – predlžujú do 15. decembra.

“Spolková polícia v rámci aktuálnych kontrol na vnútorných hraniciach vrátane hraníc s Rakúskom od októbra 2023 zatkla zhruba 920 pašerákov,” uviedla v stredu nemecká ministerka vnútra Nancy Faeserová.

Kontroly na nemecko-rakúskych hraniciach sú v platnosti už od jesene 2015 a aktuálne sú v platnosti do 11. novembra, píše DPA.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie