Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Německo: První „gayfarma“ produkuje duhovou vlnu od prvního stáda homosexuálních ovcí (video)

Co na to asi nové obyvatelstvo Německa? Mohou být i homosexuální berani halal – a takto také poraženi a zkonzumováni? Nebo tento fakt ochrání „duhové“ stádo od nájezdů muslimských barbarů, kteří běžně kradou zvířata chovatelům i z různých dětských ZOO, pokud je přímo nevyužijí pro své uspokojení? Na „Duhové vlněné farmě“ v Löhne ve východním […]
Menej ako 1 min. min.

Co na to asi nové obyvatelstvo Německa? Mohou být i homosexuální berani halal – a takto také poraženi a zkonzumováni? Nebo tento fakt ochrání „duhové“ stádo od nájezdů muslimských barbarů, kteří běžně kradou zvířata chovatelům i z různých dětských ZOO, pokud je přímo nevyužijí pro své uspokojení?

Na „Duhové vlněné farmě“ v Löhne ve východním Vestfálsku si homosexuální berani užívají šťastný a dlouhý život, vyrábějí vlnu pro novou queer módní značku a podporují tak LGBTQIA+, uvádí queer.de.

Queer internetový magazín také uvádí, že příze pro „Duhovou vlnu“ se vyrábí na farmě pastýře Michaela Stückeho. Stücke je členem profesního sdružení „Gayfarmer“ a vyrábí přízi pro mnoho kreativních využití.

Ta je vyrobena z vlny více než 20 homosexuálních ovcí.

Zatímco homosexuální berani nemají v průmyslovém chovu žádnou „hodnotu,“ a proto jsou obvykle rychle zabíjeni, zde našli azyl na „Rainbow Wool Farm“ a nyní neustále dodávají svou vysoce kvalitní vlnu pro výrazný vzhled.

S Billem Kaulitzem (viz obrázek) si „Duhová vlna“ již získala významného fanouška. Queer zpěvák Tokio Hotel je nejen tváří kampaně, ale také spoluvytvořil první haute couture look značky ve spolupráci s návrháři Dannym Reinkem a Kilianem Kernerem.

Kolekce „Rainbow Wool“ se skládá z výrazných kousků, jako jsou tkaničky, nášivky a čepice, a je k dispozici na rainbow-wool.de.

Výtěžek z prodeje předmětů bude přínosem pro asociaci LGBTQI+ Queer Diversity a podle „Gayfarmáře“ Stückeho přispěje k rozšíření jeho  stáda o dodatečný příjem, přičemž přispěje záchraně ještě více ovcí.

 

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 0 Průměrně: 0]

Páčil sa Vám článok? Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie