Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Německo: Útok nožem na fanouškovské zóně během včerejšího zápasu s Tureckem, totožnost pachatele se tají

Je celkem jasné, že útočník byl Turek, vždyť těch jsou po celém Německu miliony, takže i ve fanzónách mimo stadion jich včera muselo být víc. Pokud by za útokem stál český fanoušek, od rána by byla této informace plná média – a to i v Německu, kde by se o ničem jiném nepsalo. K útoku […]
Menej ako 1 min. min.

Je celkem jasné, že útočník byl Turek, vždyť těch jsou po celém Německu miliony, takže i ve fanzónách mimo stadion jich včera muselo být víc. Pokud by za útokem stál český fanoušek, od rána by byla této informace plná média – a to i v Německu, kde by se o ničem jiném nepsalo.

K útoku nožem došlo mezi fanoušky ve Stuttgartu během zápasu mistrovství Evropy mezi Tureckem a Českou republikou. Tři fotbaloví fanoušci skončili s pobodáním v nemocnici. Policie pachatele dopadla, ale o jeho totožnosti mlčí.

Ve fanouškovské zóně na stuttgartském náměstí Schloßplatz došlo k vážnému útoku nožem. Pachatel pobodal další tři návštěvníky. Záchranáři odvezli oběti do nemocnice. Zločin se stal během přenosu utkání mistrovství Evropy mezi Českou republikou a Tureckem (1:2) ve 22:45.

Krátce po činu se policistům podařilo zatknout 25letého muže. Policie v tiskové zprávě nezveřejnila nic o jeho národnosti ani o tom, zda je fanouškem turecké nebo české reprezentace. Policie také neposkytla žádné podrobnosti o původu obětí.

Tuto fanouškovskou zónu navštívila drtivá většina lidí tureckého původu. Samotný zápas se odehrál na hamburském Volksparkstadionu.

Policisté si nejprve všimli hádky a zasáhli. Tři lidé už byli zraněni. Policie nechala náměstí Schloßplatz po činu zcela uzavřít kordonem. Na X v noci oznámila: „Schloßplatz je nyní z velké části prázdný a v současné době zde není žádná nebezpečná situace.“

Byl zřízen portál tipů, kam mohou svědci nahrávat své fotografie a videa.

K uvedenému jen dodávám, že z dostupných informací je také nejasné, jakého původu jsou oběti a zda vůbec samotný útok nějak souvisel se zápasem.

Ohodnoťte tento příspěvek!

[Celkem: 3 Průměrně: 5]

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie