Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Německý důchodce odstraňoval mužům genitálie za peníze. „Řezač z Erfurtu“ vyděsil policisty

Obžaloba penzistu viní z toho, že v letech 2015 až 2019 v obývacím pokoji svého bytu v durynském městě Sömmerda uskutečnil osm operativních zákroků, za něž poškození zaplatili mezi 500 a 2 200 eury. ČTĚTE DÁLE:  Pohroma při pouti do Mekky. Zemřelo téměř 600 lidí, zdroje hovoří o „nemoci z vedra“ Policista, který ve čtvrtek před […]
Menej ako 1 min. min.

Obžaloba penzistu viní z toho, že v letech 2015 až 2019 v obývacím pokoji svého bytu v durynském městě Sömmerda uskutečnil osm operativních zákroků, za něž poškození zaplatili mezi 500 a 2 200 eury.

ČTĚTE DÁLE:  Pohroma při pouti do Mekky. Zemřelo téměř 600 lidí, zdroje hovoří o „nemoci z vedra“

Policista, který ve čtvrtek před soudem popisoval prohledávání bytu obžalovaného, uvedl, že byl špinavý a nehygienický. Na místě, kde muž jiným odstraňoval například varlata, vyšetřovatelé nalezli mimo jiné chloroform, škrtidlo či nůžky a pinzety, na nichž byly stopy krve několika osob.

Státní zastupitelství vychází z toho, že se muži na kastraci přihlásili dobrovolně. Důchodce podle něho motivovaly finanční zájmy i sexuální a mocenské fantazie. Jedním z poškozených byl Rakušan, jehož tělo doznalo „masivních zásahů“ a který si posléze v chatech stěžoval na výrazné komplikace.

Další policista uvedl, že se pro něj a jeho kolegy při vyšetřování „otevřely dveře do nového světa“.

Za podobný případ byl v prosinci 2021 v Mnichově k více než osmi letům vězení odsouzen 67letý elektrikář, který na sadistických fórech nabízel kastrace. Jeden z mužů po zákroku zemřel, i když přesná příčina není jasná.

MOHLO BY VÁS ZAJÍMAT: Vyšetřování exploze v Chorvatsku: Co mohlo usmrtit dítě z Česka? Policie upřesnila první stopy

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie