Skip to content
Capital.com – Ticker Tape Widget

Zobraziť viac...

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Menu

Nemecký minister Pistorius zdôraznil bojaschopnosť nemeckej armády a upozornil na hrozby

Nemecký minister obrany Boris Pistorious v sobotu opätovne uviedol, že nemecká armáda (Bundeswehr) musí byť bojaschopnejšia. Takisto upozornil na nové úlohy a hrozby, informujeme o tom podľa agentúry DPA. Pistorius obhajoval svoje predchádzajúce vyjadrenie o potrebe bojaschopnosti nemeckej armády, píše DPA. Minister si je podľa svojich slov vedomý, že tieto slová mohli niekoho vystrašiť a ešte […]
Menej ako 1 min. min.

Nemecký minister obrany Boris Pistorious v sobotu opätovne uviedol, že nemecká armáda (Bundeswehr) musí byť bojaschopnejšia. Takisto upozornil na nové úlohy a hrozby, informujeme o tom podľa agentúry DPA.

Pistorius obhajoval svoje predchádzajúce vyjadrenie o potrebe bojaschopnosti nemeckej armády, píše DPA. Minister si je podľa svojich slov vedomý, že tieto slová mohli niekoho vystrašiť a ešte stále spôsobujú znepokojenie. To však čiastočne bolo aj jeho úmyslom.      

“Je potrebné jasne vyjadriť, o čo vlastne ide, aj použitím správnych výrazov,” povedal Pistorious počas návštevy podujatia nemeckej armády pri obci Faßberg v spolkovej krajine Dolné Sasko.

Branná povinnosť v Nemecku podľa ministra obnovená nebude. Krajina však potrebuje silnú rezervu – najmä aby bola schopná rozšíriť ozbrojené sily v prípade obrany.

Podporte SIA NEWS!

Vaša podpora nám pomôže pokračovať v činnosti a vývoji systému SIA NEWS.
Ďakujeme za každú vašu podporu.

Zadajte platnú sumu.
Ďakujeme za vašu podporu.
Vašu platbu nebolo možné spracovať.
revolut banner

Kategórie